Ce s-a aflat despre actorii din Fast&Furious. Adevarul despre scandalul dintre Dwayne Johnson si Vin Diesel

Ce s-a aflat despre actorii din Fast Furious. Adevarul despre scandalul dintre Dwayne Johnson si Vin Diesel
Data: 05 Aprilie 2018
  "The Rock" a marturisit ca din cauza tensiunilor, el si Vin Diesel nu au filmat absolut nicio scena impreuna in "Fast&Furious 8".

Fanii stiu ca in timpul filmarilor peliculei "Fast&Furious 8" au existat o multime de zvonuri conform carora Dwayne Johnson si Vin Disel nu se inteleg pe platourile de filmare. 

Presa a scris ca, la acel moment, Dwayne era extrem de suparat pe Vin Diesel si il acuza de lipsa de profesionalism pe platourile de filmare. 

S-a scris ca The Rock l-ar fi criticat pe Vin ca nu isi respecta programul de lucru si ca isca o multime de probleme in timpul filmarilor. 

Noutatea in acest conflict vine tot din partea lui The Rock. Actorul a povestit ca din cauza tensiunilor, el si Vin Diesel nu au filmat nicio scena impreuna in "Fast&Furious 8". Actorul a confirmat astfel teroriile fanilor, care au observat ca cei doi au foarte putine secvente impreuna. 

"E adevarat. Nu am filmat deloc impreuna pentru Fast 8", a spus Dwayne. 

In ciuda conflictelor dintre cei doi, The Rock spune ca tensiunile dintre el si Vin Diesel s-au ameliorat. 

"Totul e ok acum. Am avut parte de o discutie indelungata, iar acum lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie. Am vorbit, ne-am lamurit", a declarat Dwayne.   
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO