Ce s-a întâmplat cu atrăgătorul McDreamy din ”Anatomia lui Grey”. Cum arată acum Patrick Dempsey

Ce s-a întâmplat cu atrăgătorul McDreamy din  Anatomia lui Grey . Cum arată acum Patrick Dempsey
Citeste mai mult despre: Patrick Dempsey, Anatomia lui Grey,
Data: 14 Octombrie 2019
Timp de 11 sezoane, Patrick Dempsey l-a interpretat pe atrăgătorul doctor McDreamy în serialul de succes ”Anatomia lui Grey”.

Apoi, actorul a hotărât că a rămas prea mult timp ancorat în acest proiect, așa că a decis, alături de Sondra Rhimes, o despărțire amiabilă. ”Am stat prea mult. Pur și simplu, venise timpul ca eu să mă ocup cu altceva. Ar fi trebuit, probabil, să plec chiar mai devreme cu vreo doi ani decât am făcut-o”.

Citește și: Cum arată fiica lui Patrick ”McDreamy” Dempsey. A apărut pe covorul roșu alături de tatăl ei

Dempsey (53 de ani) a declarat, într-un interviu, că motivul pentru ca și-a lăsat personajul ”ucis” a fost să petreacă mai mult timp cu familia. ”Sunt foarte recunoscător pentru rolul din Anatomia lui Grey. Mi-a dat șansa să fac de toate. Dar, în același timp, rolul a venit cu anumite costuri”, a declarat acesta pentru revista People. 

În momentul în care a părăsit serialul, Dempsey și soția sa, Jillian Fink, se zbăteau să își împace viața de familie - cuplul având trei copii - și carierele lor supraaglomerate. 

Chiar înainte de încheierea sezonului 11 din ”Anatomia lui Grey”, în care Derek Shepherd (personajul lui Patrick Dempsey) moare, Jillian îi intenta divorț după 16 ani de căsnicie. 

La ora actuală, Patrick Dempsey are o companie, Shifting Gears, care produce conținut pentru televiziune și cinema. 

Aflat la un eveniment public, acesta a rostit, pentru fanii săi, replica celebră, care va rămâne în istoria serialului pentru totdeauna: ”Este o zi bună să salvezi vieți”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Justin Bieber zice că este înrudit cu Ryan Gosling

FULLSCREEN
Ce s-a întâmplat cu atrăgătorul McDreamy din ”Anatomia lui Grey”. Cum arată acum Patrick Dempsey
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO