Ce s-a intamplat cu daneza care a salvat un copil lasat sa moara de foame si abandonat pe strazile unui oras din Nigeria

Ce s-a intamplat cu daneza care a salvat un copil lasat sa moara de foame si abandonat pe strazile unui oras din Nigeria
Data: 15 Decembrie 2016
Anja Ringgren Loven a devenit cunoscuta la nivel international dupa ce o fotografie in care apare hranind un baietel nigerian a facut inconjurul internetului. 

In momentul in care Anja l-a intalnit pe baietelul din imagine acesta suferea de malnutritie, iar daneza s-a dovedit a fi salvatorul sau si omul care i-a oferit sansa la viata. Copilul de origine nigeriana a fost abandonat pe strazi de parinti si suferea de malnutritie. Familia l-a alungat de acasa deoarece il considera vrajitor.Gestul Angei a induiosat o lume intreaga, iar femeia a fost considerata o adevarata eroina. 

Citeste si: Adevarul din spatele acestei fotografii. Ce a descoperit femeia cand s-a uitat mai atent la imaginea cu fiica ei

Din fericire, copilul a fost salvat, a primit un nume (Hope) si face acum parte dintr-o familie mare care il iubesti si il protejeaza: "Dupa cum puteti vedea, Hope chiar se bucura de viata, acum ca are 35 de frati si surori care au mare grija de el, se joaca cu el, il ajuta la invatat si se asigura ca este iubit si ferit de orice rau.", a scris Anja pe contul sau de Facebook, acolo unde prezinta vietile copiilor pe care a reusit sa ii salveze de la un destin crunt. 


Recent, Anja Ringgren Loven a fost numita acum de revista germana "Ooom" drept "unul dintre oamenii care reprezinta o adevarata sursa de inspiratie" pentru gestul ei extraordinar, care ar trebui sa fie un exemplu pentru toata lumea, conform Independent. 

"Este o femeie care reprezinta speranta" a spus editorul sef al revistei. Pe locul 2 in acest clasament s-a aflat presedintele Barack Obama, pe locul 3 Charlize Theron, pentru activitilatile ei umanitare, iar Papa Francis a fost inclus pe locul 4. Leonardo DiCaprio a fost si el inclus in clasament, pe locul 5, conform Independent.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO