Ce s-a întâmplat cu David Copperfield, magicianul care a fost cu Claudia Schiffer și a făcut să dispară Statuia Libertății

Ce s-a întâmplat cu David Copperfield, magicianul care a fost cu Claudia Schiffer și a făcut să dispară Statuia Libertății
Citeste mai mult despre: David Copperfield, magician,
Data publicarii: 14 Septembrie 2023
Data actualizare: 14 Septembrie 2023
La vârsta de 66 de ani, David Copperfield încă deține titlul de cel mai bine plătit magician din lume.

Acesta deține un muzeu în Las Vegas, acolo unde colecția lui de articole ”magice” este expusă. În același timp, Copperfield ține aproximativ 500 de show-uri pe an la MGM Grand Hotel and Casino, câștigând în jur de 60 milioane de dolari anual. 

Cu o carieră de peste cinci decade, se estimează că ar fi acumulat o avere de aproape un miliard de dolari, conform Celebrity Net Worth. David Copperfield este renumit pentru numerele sale remarcabile, precum momentul când a făcut să dispară Statuia Libertății, când a traversat Marea Zid Chinezesc sau când a levitat deasupra Marelui Canion. 

Cât privește viața sa privată, sursele apropiate sugerează că ar gay, conform Marca, dar majoritatea relațiilor lui au fost cu femei. Cea mai cunoscută dintre iubitele lui este Claudia Schiffer, cu care a fost între 1994 și 1999. În 2008, a cunoscut-o pe Chloe Gosselin, cu care are un fiu, Dylan, și două fiice, Audrey și Sky.

Aceștia locuiesc în Bahamas, pe o insulă pe care artistul a cumpărat-o cu suma de 25 milioane de dolari.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!