Ce s-a întâmplat cu hoțul care seamănă cu Ross din ”Prietenii tăi”, după ce imaginile cu el au devenit virale

Ce s-a întâmplat cu hoțul care seamănă cu Ross din  Prietenii tăi , după ce imaginile cu el au devenit virale
Citeste mai mult despre: Prietenii tai, bere, Ross,
Data: 13 Noiembrie 2018
Imaginile cu un bărbat care fura bere și, întâmplător, semăna foarte bine cu Ross din sitcomul ”Prietenii tăi”, au devenit, recent, virale pe internet.

Acum aproximativ două săptămâni, imaginile cu un bărbat din Blackpool, Marea Britanie, care fură bere dintr-un magazin, au stârnit vâlvă pe internet, fiind distribuite de sute de mii de ori.

Citește și: Dupa ani buni de interventii, chipul ei ajunsese asa. Cum arata acum vedeta care a indraznit sa renunte la botox

Motivul este lesne de înțeles: acesta semăna foarte bine cu actorul american David Schwimmer, cel care l-a interpretat pe Ross în popularul serial de comedie ”Prietenii tăi”.

Mai mult, la acea vreme, actorul a fost inspirat și a dat o replică pe măsura personajului său: acesta s-a disculpat, refăcând momentul cu o ladă de bere în mână, doar că într-un magazin din SUA, pentru a arăta că ar fi fost imposibil să fie el hoțul în cauză. ”Domnilor polițiști, jur că nu am fost eu. După cum se poate vedea, am fost în New York. Succes cu investigația”, a fost comentariul acestuia.

Nu doar fanii s-au amuzat, ci și polițiștii englezi, care i-au mulțumit pentru colaborare.

Acum, conform bbc.com, suspectul de 36 de ani a fost arestat în Southall, vestul Londrei, fiind acuzat de furt. Oamenii legii din Lancashire au anunțat pe Twitter arestarea, mulțumindu-i actorului David Schwimmer pentru sprijin. 

Poliția Metropolitană a răspuns mesajului de pe Twitter, făcând trimitere la cântecul de generic al serialului ”Prietenii tăi”, ”I'll Be There For You”.

Foto: Instagram

FULLSCREEN
Ce s-a întâmplat cu hoțul care seamănă cu Ross din ”Prietenii tăi”, după ce imaginile cu el au devenit virale
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO