Ce s-a întâmplat cu Simon Leviev, escrocul de pe Tinder care a păcălit zeci de femei pentru a obține sume colosale

Ce s-a întâmplat cu Simon Leviev, escrocul de pe Tinder care a păcălit zeci de femei pentru a obține sume colosale
Citeste mai mult despre: Simon Leviev, Escrocul de pe Tinder,
Data publicarii: 18 Ianuarie 2023
Data actualizare: 18 Ianuarie 2023
Simon Leviev a intrat în atenția publicului după ce a făcut subiectul unui film-documentar cu și despre viața sa controversată. Escrocul de pe Tinder, așa cum îl știu mulți, țepuia femei cu sume incredibile printr-o metodă extrem de cunoscută.

Lansarea documentarului i-a oferit lui Simon Leviev, pe numele său real Shimon Hayut, o scurtă perioadă de faimă, în ciuda speranțelor pe care le avea. Nu cu mult timp după „apogeul popularității sale”, conturile de socializare făcute pe numele lui au fost activate și dezvactvate de nenumărate ori, dar chiar și așa niciunul nu a fost vreodată verificat.

La scurt timp după toată vâlva creată în jurul lui, escrocul de pe Tinder declara că vrea să-și lanseze cariera la Hollywood și că a început să se întâlnească cu Kate Konlin, un model israelian.

De asemenea, el a mai spus, în primul său interviu de după lansarea filmului controversat, că: „Nu sunt escrocul de pe Tinder. Nu sunt un om fals. Oamenii nu mă cunosc, așa că nu pot judeca. Eram doar un tip singur care dorea să întâlnească fete pe Tinder. Sunt un adevărat gentleman”, a spus Shimon Heyada Hayut, potrivit dailymail.co.uk.

Ce face acum Simon Leviev, escrocul de pe Tinder

Luna trecută, pe un cont de TikTok cu numele său și cu peste 200.000 de urmăritori, au apărut postări cu Simon Leviev într-o mașină de lux, urându-le urmăritorilor săi un „Hanuka fericit”.

@simonleviev90 #rollsroyce #holiday #netflix ♬ צליל מקורי - Simon Leviev

Între timp, pe un alt cont de Instagram cu nu mai puțin de 340.000 de urmăritori, au apărut o serie de fotografii cu el în avioane private sau în mașini de lux, alături de mai multe femei.

Șocant este faptul că unele femei au continuat să îl caute chiar și după lansarea documentarului. Printre ele se numără și Iren Tranov, în vârstă de 25 de ani, care a susținut că Simon Leviev i-a furat 130.000 de dolari. 

Sursă foto: Captura Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!