Ce s-a întâmplat după ce un jucător de baseball a descoperit că soția îl înșală cu preotul local

Ce s-a întâmplat după ce un jucător de baseball a descoperit că soția îl înșală cu preotul local
Citeste mai mult despre: jucator de baseball, inselat,
Data publicarii: 20 Iulie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Ben Zobrist, fostul star al echipa de baseball Chicago Cubs, este în plin divorț după ce a descoperit că soția îl înșală cu preotul comunității. 

Povestea este însă un pic mai complicată. Acum, la divorț, ea îi cere despăgubiri de 4 milioane de dolari sub pretextul că acesta și-a abandonat cariera și a pierdut banii de pe contract după ce ea a avut o relație ilicită cu pastorul lor. 

Ben și Julianna Zobrist și-au intentat divorț reciproc, după 14 ani de căsnicie și trei copii, iar divorțul a devenit deja sursă de articole pentru o mulțime de publicații de showbiz.

Sportivul de 40 de ani pretinde că soția a avut o relație ilicită, timp de un an de zile, cu pastorul lor, Bryon Yawn, care, la un moment dat, le-a dat sfaturi acestora despre cum să-și salveze căsnicia. 

Pentru a-și rezolva problemele de acasă, jucătorul de baseball s-a retras din activitate. Acum, soția îi reproșează că, renunțând la slujbă, a pus în pericol averea familiei. Pentru că nu a jucat tot sezonul, Zobrist a câștigat doar 4,5 milioane de dolari în loc de 12 milioane, așa cum prevedea contractul. 

Acum, Juliana îl acuză pe sportiv că ”practic, a renunțat” și a pierdut o mulțime de bani când și-a luat concediu ”intenționat și voluntar”.

Acum, ea cere la divorț jumătate din toate bunurile și banii pe care îi dețin, dar și o sumă de 4 milioane de dolari în plus, pe care el a pierdut-o ”intenționat” când a renunțat să-și onoreze contractul. 

Avocatul lui Zobrist respinge pretenția ca fiind ”de-a dreptul absurdă” și o acuză pe Julianna că încearcă să distragă atenția de la faptul că ea și-a înșelat soțul cu pastorul.

FOto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies