Ce schimbare! Cum arăta Simon Cowell înainte de implanturile cu botox

Ce schimbare! Cum arăta Simon Cowell înainte de implanturile cu botox
Simon Cowell și-a făcut operații estetice!
Citeste mai mult despre: Simon Cowell, botox, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 August 2019
Data actualizare: 16 August 2019
În ultimii ani, Simon Cowell a avut parte de o transformare corporală destul de impresionantă făcută cu ajutorul implanturilor și operațiilor estetice. 

Simon Cowell, în vârstă de 59 de ani, și-a schimbat radical stilul de viață. Pe lângă faptul că acesta a optat pentru aplicarea operațiilor estetice, inventatorul celebrului format TV "Got Talent" a ales să-și schimbe și regimul alimentar.

Conform The Sun, doctorul Nyla Raja, cunoscută pentru implanturile și operațiile estetice, a declarat că artistul care va împlini în luna octombrie 60 de ani și-a făcut făcut implanturi cât a fost nevoie, făcute într-o manieră foarte echilibrată.

 


 

"Cred că complexia scăzută al lui Simon este o combinație între pierderea greutății și prea mult botox. Injecțiie nu trebuie să fie făcute de prea multe ori și nu trebuie sa îți schimbe felul in care arati.",  a spus Dr. Nyla Raja. 

"Simon a slăbit foarte mult în ultima vreme, iar această pierdere a accentuat trăsăturile sale faciale, observându-se foarte ușor că acesta a optat pentru modificări faciale. Fruntea lui este foarte netedă, ceea ce indică faptul că și-ar fi pus botox de curând." , a mai explicat doctorul. 

GALERIE FOTO MAI JOS 

Recent, chiar Simon Cowell în persoană a recunoscut că făcut implanturi de botox, plâtind Crăciunul trecut 2.000 de lire sterline pentru niște injecții. "Tot ce contează pentru mine este să am pielea cât mai curată și clară. Dacă ai pielea așa, arăți mai bine. Dar trebuie să ai grijă la anumite aspecte și la excese!". spunea Simon Cowell pentru The Sun. 

FOTO: Profimedia

VEZI ȘI Nicolas Cage, detalii picante din viața sa
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies