Ce se întâmplă când îi calci pe bătături pe Robert de Niro și Joe Pesci. Atenție, se râde cu poftă

Ce se întâmplă când îi calci pe bătături pe Robert de Niro și Joe Pesci. Atenție, se râde cu poftă
Autor: Dan L. Brumar
Data: 31 August 2018
Doi mari actori ai cinematografiei americane, Robert de Niro și Joe Pesci, sunt prieteni nedespărțiți în viața reală. Cei doi au avut o apariție de pomină într-un show de televiziune care ironiza personajele din Goodfellas și Raging Bull.

Robert de Niro și Joe Pesci erau pe val la începutul anilor ’90, datorită aparițiilor lor de senzație din Goodfellas și Casino. Rolurile lor de băieți răi au suscitat numeroase discuții, dar și un val de aprecieri pentru îndrăzneala de a juca în producții care dezvăluiau atâtea fațete ale crimei organizate. Dar, personajele întruchipate de ei au fost și subiectul unor ironii cu ștaif, grație unui serial satiric creat în acea perioadă. The Joe Pesci Show rămâne și azi unul dintre cele mai reușite show-uri TV cu și despre starurile de la Hollywood. 

Seria l-a avut în centrul atenției pe Jim Breuer, care îl imită la centimă pe Joe Pesci. În fiecare episod, Breuer invita doi-trei actori care intrau în pielea unor colegi de breaslă mult mai cunoscuți decât ei. În fiecare scenetă „Joe Pesci” își pierdea răbdarea cu invitații lui și îi lovea cu o bâtă de baseball. Primul episod l-a avut ca invitat pe Anthony Edwards, care l-a imitat pe Macaulay Culkin – eroul din Singur acasă. Însă, lucrurile au luat-o razna cu acest episod, în care Alec Baldwin îl interpretează pe Robert de Niro.

The Joe Pesci Show a spart toate audiențele în momentul în care Robert de Niro și Joe Pesci au ținut cu tot dinadinsul să facă parte din show. Astfel că, în aprilie 1997 adevărații Joe Pesci și Robert de Niro au dat buzna în studioul emisiunii pentru a-i lua la rost pe actorii care îi ironizau de mai bine de un an. Firește, a fost o regie, dar intrarea lor în scenă a fost de pomină.

În același an, invitați speciali ai show-ul au mai fost primarul orașului New York în anii ’90, Rudolph Giulliani (în carne și oase), și Al Pacino, în interpretarea Kevin Spacey
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO