Ce se întâmplă cu Barron, fiul lui Donald Trump. Ambii săi părinți au coronavirus

Ce se întâmplă cu Barron, fiul lui Donald Trump. Ambii săi părinți au coronavirus
Citeste mai mult despre: Barron Trump, coronavirus,
Data publicarii: 05 Octombrie 2020
Data actualizare: 05 Octombrie 2020
Barron Trump (14 ani), fiul lui Donald și al Melaniei Trump, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, în condițiile în care ambii săi părinți sunt infectați.

”Barron a testat negativ și au fost luate toate măsurile pentru a ne asigura că rămâne sănătos”, a declarat Stephanie Grisham, șefa staff-ului Primei Doamne, pentru Daily Mail.

Președintele Trump și soția sa, Melania Trump, au fost testați pentru Covid-19 și rezultatul a fost pozitiv în ambele cazuri. În timp ce Melania Trump s-a izolat, președintele Trump a fost transportat la spital, unde i se administrează un cocteil de medicamente pentru a-l ajuta în lupta cu această afecțiune. 

Nu este foarte clar care sunt măsurile care au fost luate pentru ca cel mai mic copil al președintelui să fie protejat de infectarea cu noul coronavirus.

Părinții Melaniei, Viktor și Amalija Knavs, trăiesc într-o suburbie din Maryland, foarte aproape de școala lui Barron și au grijă de multe ori de acesta. 

Barron Trump este foarte rar văzut în public, mama sa, Melania Trump, fiind foarte strictă când vine vorba de acesta.

Băiatul, spre deosebire de ceilalți frați vitregi ai săi, Ivanka Trump, Donald Trump Jr, Kimberly Guilfoyle, Eric și Lara Trump și Tiffany Trump, nu a călătorit în Cleveland, pentru a fi alături de tatăl său la prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Ce se întâmplă cu Barron, fiul lui Donald Trump. Ambii săi părinți au coronavirus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies