Ce se intampla daca privesti cu atentie imaginea. Tu vezi unde este viezurele din poza 

Ce se intampla daca privesti cu atentie imaginea. Tu vezi unde este viezurele din poza
Citeste mai mult despre: imagine, iluzie optica, poza, puzzle,
Data publicarii: 19 Iulie 2016
Data actualizare: 19 Iulie 2016
Mai stii imaginile cu ursi panda, cu trifoi sau cu tigri care au luat cu asalt internetul? Un nou puzzle face acum senzatie pe internet.

De aceasta data BBC Earth ii provoaca pe internauti sa gaseasca un viezure intr-o imagine cu multe zebre. Daca ai impresia ca este floare la ureche sa rezolvi acest puzzle, trebuie sa iti marturisim sa sunt multi oameni care nu au reusit sa ii dea de cap. 

Este adevarat ca zebrele si viezurii sunt complet diferiti. In ceea ce priveste locul in care traiesc, zebrele sunt originare din Africa, in timp ce viezurii se gasesc in America de Nord, Marea Britanie, Irlanda si in multe alte locuri in lume. In ceea ce priveste dimensiunile, zebrele se pot compara mai degraba cu caii, in vreme ce viezurii nu sunt nici foarte inalti si nu se compara nici la lungime.

Ceea ce ii aseamana este insa faptul ca ambele au dungi albe si negre. Zeci de mii de oameni au incercat sa rezolve provocarea, dar si-au exprimat frustrarea cand au vazut ca nu este atat de simplu pe cat parea la inceput, iar unii au declarat ca este aproape imposibil de rezolvat.

Raspunsul este aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies