Ce se întâmplă după ce mori! Mărturiile incredibile ale unui bărbat a cărui inimă s-a oprit pentru câteva minute

Ce se întâmplă după ce mori! Mărturiile incredibile ale unui bărbat a cărui inimă s-a oprit pentru câteva minute
Citeste mai mult despre: moartea, viata de apoi,
Data publicarii: 24 Martie 2023
Data actualizare: 24 Martie 2023
Un bărbat de 55 de ani, care a revenit miraculos la viață, după ce medicii au crezut că l-au pierdut, a povestit experiența sa incredibilă din „viața de apoi”.

Inima lui Kevin Hill s-a oprit pentru câteva minute, în urma unor complicații care au intervenit după o operație de cord. Bărbatul de 55 de ani - pe care medicii l-au poreclit ”Omul miracol”, a declarat pentru South West News Service  că a ajuns pe ”tărâmul spiritelor”.

”Nu mă uitam în jos la trupul meu, dar mă simțeam separat de trup.... E ca și cum eram pe tărâmul spiritelor. Eram perfect conștient de ce se întâmpla în jurul meu, dar  în același timp aveam o stare de liniște și pace.

Apoi am adormit și m-am trezit în viață, iar sângerarea se oprise. Am știut atunci că nu îmi venise încă timpul să mor”.

Bărbatul a mai mărturisit publicației menționate mai sus că nu a văzut nicio lumină puternică și că nu era niciun indiciu că s-ar îndrepta spre rai. Cu toate acestea, Hill a descris experiență drept ”liniștită, relaxantă”.

După ce s-a refăcut complet, bărbatul a plecat acasă și a mărturisit că experiența l-a schimbat total. ”Am devenit mult mai răbdător și mai rezistent. Acum știu că pot să-mi revin din orice încercare”.

Foto: Shutterstock

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!