Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet

Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet
Data: 14 Mai 2019
Keanu Reeves a devenit viral pe net după ce a apărut la “The Late Show” și a răspuns la întrebarea pusă de gazda emisiunii, Stephen Colbert, despre ce se întâmplă cu oamenii după ce mor. 

Întrebarea a fost întâmpinată, inițial, cu râsete, publicul de la “The Late Show” amuzându-se zgomotos, însă răspunsul simplu al actorului din “John Wick” i-a impresionat pe toți.

Citește și: Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”

”Știu că celor dragi o să le fie dor de noi”, a spus Keanu Reeves. 

De-a lungul vieții, actorul a avut de întâmpinat mai multe tragedii. În același an în care “The Matrix” devenea fenomen global, transformându-l pe Reeves într-un superstar, acesta își pierdea copilul, decedat la naștere. Iubita sa, Jennifer Syme, a murit doi ani mai târziu, într-un accident de mașină, în Los Angeles. Reeves se pregătea pentru următoarele filme din seria ”The Matrix” și, la momentul morții lui Syme, a ieșit din lumina reflectoarelor, devastat de lovitura primită. 

Comentariul sensibil al actorului de la “The Late Show” a strâns cinci milioane de vizualizări pe Twitter, în numai două zile. 

Vezi și. Ana Ularu, la brațul lui Keanu Reeves

FULLSCREEN
Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO