Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet

Ce se întâmplă după ce murim? Răspunsul lui Keanu Reeves, viral pe internet
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
Keanu Reeves a devenit viral pe net după ce a apărut la “The Late Show” și a răspuns la întrebarea pusă de gazda emisiunii, Stephen Colbert, despre ce se întâmplă cu oamenii după ce mor. 

Întrebarea a fost întâmpinată, inițial, cu râsete, publicul de la “The Late Show” amuzându-se zgomotos, însă răspunsul simplu al actorului din “John Wick” i-a impresionat pe toți.

Citește și: Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”

”Știu că celor dragi o să le fie dor de noi”, a spus Keanu Reeves. 

De-a lungul vieții, actorul a avut de întâmpinat mai multe tragedii. În același an în care “The Matrix” devenea fenomen global, transformându-l pe Reeves într-un superstar, acesta își pierdea copilul, decedat la naștere. Iubita sa, Jennifer Syme, a murit doi ani mai târziu, într-un accident de mașină, în Los Angeles. Reeves se pregătea pentru următoarele filme din seria ”The Matrix” și, la momentul morții lui Syme, a ieșit din lumina reflectoarelor, devastat de lovitura primită. 

Comentariul sensibil al actorului de la “The Late Show” a strâns cinci milioane de vizualizări pe Twitter, în numai două zile. 

Vezi și. 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies