Ce spun amprentele despre tine. La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti la amprenta cuiva

Ce spun amprentele despre tine. La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti la amprenta cuiva
Citeste mai mult despre: amprenta, ce spune amprenta despre tine,
Data publicarii: 24 Mai 2016
Data actualizare: 24 Mai 2016
Exista un studiu stiintific facut, publicat de Bright Side, asupra amprentelor care ne ajuta sa intelegem cum structura lor se asociaza cu personalitatea si cu modele noastre comportamentale. 

1. Amprenta tip bucla

Buclele sunt cel mai comun model de amprente pentru europeni. Acestea corespund unei personalitati calme si echilibrate. Oamenii cu astfel de amprente sunt de obicei simpatici si incearca mereu sa-i ajute pe cei din jur. Isi fac prieteni foarte repede. Cu toate ca sunt harnici si responsabili, foarte rar preiau initiativa intr-o situatie.

Acestia sunt previzibili emotional, generosi, sunt inzestrati de obicei cu o santate de fier, chiar daca in copilarie sunt destul de bolnaviciosi. Ei detesta munca obositoare fata de care nu au niciun interes. Cei care au bucle pe toate varfurile degetelor inseamna ca ai o imaginatie puternica si sunt persoane visatoare, chiar cu capul in nori.

2. Amprenta tip curba

Oamenii cu astfel de amprente sunt energici si increzatori. Le poti vedea siguranta in tot ceea ce fac – postura , mers, maniere si miscari. Uneori devin foarte incapatanati. Aproape niciodata nu ii poti face sa-si schimbe parerea, iar orice decizie iau este definitiva pentru ei. Acest tip de oameni au probleme de adaptare la schimbarile de mediu si nu le place sa asculte opiniile altora. Ei apreciaza arta si muzica si au un limbaj al corpului foarte expresiv. Sunt foarte loiali si nu vor renunta niciodata la prietenii lor. 

3. Amprenta tip vartej 

Cei care au asemenea amprente sunt persoane usor temperate, dar marinimoase. Sunt talentati din nastere si invata foarte repede. Foarte des, incep mai multe job-uri in acelasi timp, dar renunta la jumatate din ele deoarece isi pierd interesul. Astfel de oameni au de obicei o personalitate instabila si iritabila si sunt foarte imprevizibili si inclinati sa-si ascunda adevaratele sentimente si gandiri. Tind sa caute alinare si de multe ori ii poti vedea dezamagiti de ei insisi.

De cele mai multe ori sunt pasionati de programare, studii juridice si cercetari. In concluzie, acest tip de oameni au o personalitate versatila si complexa si cateodata ei nici macar nu stiu de ce sunt capabili. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies