• PRO TV
  • Ce spun românii, ediție specială în prima zi din 2020!

Ce spun românii, ediție specială în prima zi din 2020!

Ce spun românii, ediție specială în prima zi din 2020!

Am întrebat 100 de români: ce vor să vadă în prima zi din an, iar ei ne-au răspuns: Ce spun românii! În prima zi din 2020, de la ora 18:00, Cabral îi așteaptă pe telespectatori la o ediție Ce spun românii cu invitați speciali.

Zece jurnaliști din echipa Știrile PRO TV vor încerca să afle ce răspunsuri au dat 100 de români la câteva întrebări neașteptate. Ovidiu Oanță, Diana Enache, Andreea Marinescu, Ramona Păuleanu, Cosmin Stan, vor juca în echipa ”PROtopopescu”, Daniel Nițoiu, Camelia Donțu, Amalia Enache, Lavinia Petrea și Vitalie Cojocari în echipa ”Știrescu”, iar împreună vor lupta pentru a aduna cât mai multe puncte ce vor fi ulterior transformate în bani pentru Fundația Home and Hope for Children. 

”E o ediție specială cu niște oameni pe care îi urmăresc de multe ori zâmbind, alteori nu, pentru că ei sunt cei care au o misiune foarte-foarte grea. Să vină să vă spună ce se întâmplă în țară și în lume. De multe ori, veștile sunt mai puțin bune și atunci ei trebuie să vă dea veștile astea, în așa fel încât să le puteți primi fără să vă afecteze foarte tare, fără să vă strice seara, dar în același timp, au tot timpul grijă să fiți informați. Mă bucur că începem anul atât de frumos cu zece oameni pe care eu îi stimez și îi iubesc.
Știind cât sunt de competitivi mă bazez că vor strânge foarte multe puncte. Punctele se tranformă în bani, banii sunt dublați de către PRO TV și merg la HHC, o fundație care derulează, în peste 30 de țări, programe pentru reformarea sistemelor instituționalizate de îngrijire a copilului”
, a spus Cabral la începutul emisiunii.

Ce întrebări le vor da bătăi de cap celor două echipe, dar și ce răspunsuri au oferit cei 100 de români la întrebări precum: ”Ce prăjești în baie de ulei?”, ”Ce stergi în casă mai întâi cu o lavetă umedă și după aceea cu un șervețel uscat”, ”Românul este fericit atunci când...”, vedem miercuri, 1 ianuarie, de la ora 18:00, într-o ediție specială Ce spun românii. 

 

Ce spun românii – Răspundem pentru distracție!





Vezi si Ce spun romanii - 27 Decembrie 2019

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni