Ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta? La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti la picioarele cuiva

Ce spune forma picioarelor despre personalitatea ta? La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti la picioarele cuiva
Data: 17 Aprilie 2017
Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Ei vorbesc despre caracterul omului, gandurile ascunse ale acestuia si eventualele intamplari din viata lui. Dar nu sunt singura parte a corpului care ne tradeaza.

Si forma piciorului poate spune o multime de lucruri despre personalitatea fiecareia dintre noi. Trebuie doar sa stim sa interpretan totul cum se cuvine. Aici venim noi in ajutor! Urmareste desenele de mai jos si explicatiile si afla lucruri noi despre tine, pe care poate nu le-ai stiut pana acum.

Piciorul patratos

Caracterizat printr-o armonie iesita din comun a degetelor. Toate sunt egale din punct de vedere al lungimii si creeaza impresia de patrat in momentul in care le studiezi. Se mai spune despre acest tip ca este "piciorul de taran" si este "detinut" in general de persoane carora le place sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie. Sunt practice si de incredere.

Piciorul "flacara"

Este piciorul la care al doilea deget este mai inalt decat toate celelalte. I se mai spune piciorul "de foc" sau "de grec" si este al persoanelor active, sportive, creative si care se entuziasmeaza cu usurinta. Ii incurajeaza si sustin pe cei din jur si sunt foarte implicati in tot ce se intampla in jurul lor. De aceea, se streseaza repede si usor.

Citeste mai multe pe perfecte.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies