Ce spune Jeffree Star despre ”idila cu Kanye West”

Ce spune Jeffree Star despre  idila cu Kanye West
Citeste mai mult despre: Kanye West, Jeffree Star,
Data: 08 Ianuarie 2021
Guru-ul cosmeticelor Jeffree Star a postat recent un videoclip pe contul său de YouTube pentru a vorbi despre presupusa sa idilă cu Kanye West, după ce au apărut vești că acesta ar divorța de Kim Kardashian. 

Jeffree Star (35 de ani) a negat povestea sa de amor cu artistul de 43 de ani. ”Sunt singur... Nu mă culc cu nimeni. Zvonul ăsta e ciudat... e stupid. Vreau doar să zic că mie îmi plac bărbații foarte înalți”.

Citește și

 

”Eu și Kanye nu am ieșit niciodată împreună, tocmai de aceea această povestea este atât de amuzantă. Înțeleg de ce lumea râde de chestia asta”. 

 

O sursă apropiată familiei Kardashian s-a grăbit să declare pentru E! News că ”zvonurile despre Jeffree și Kanye nu conțin niciun pic de adevăr”.

Toată povestea, pe care ziarele americane o califică despre ”cea mai controversată a anului 2021” a fost declanșată de vedeta TikTok Ava Louise, care a insinuat că West și Star sunt implicați într-o idilă.

 

”Kanye s-a combinat cu un beauty guru foarte faimos, un bărbat, o mulțime de oameni din showbiz știu asta de ceva timp”, a spus Louise. 

 

Star i-a dat replica: ”Cred că o anume tipă a spus o minciună pe Tiktok care a devenit virală. Ea insinuează că Kim și Kanye divorțează pentru că un celebru influencer se culcă cu Kanye”.

Pe de altă parte, Star a declarat acum câteva zile că este pregătit pentru Sunday Service, mulți crezând că este o aluzie la Kanye West. 

FULLSCREEN
Ce spune Jeffree Star despre ”idila cu Kanye West”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies