Ce spune Keanu Reeves despre nunta sa din România

Ce spune Keanu Reeves despre nunta sa din România
Data publicarii: 22 Februarie 2019
Data actualizare: 23 Februarie 2019
Oficial, Keanu Reeves (54 de ani) nu a fost niciodată căsătorit. 

Cu toate acestea, acum 27 de ani, pe când filma în România, acesta și-a pus pirostriile de-adevăratelea, în scena nunții pentru pelicula ”Dracula”.

Citește și: Cum arăta iubirea vieții lui Keanu Reeves, care a murit într-un accident: ”De atunci, evit relațiile serioase”

În scena nupțială pentru filmul din 1992 ”Bram Stoker's Dracula”, Keanu Reeves și Winona Ryder au fost, se pare, căsătoriți de un preot autentic, român, pe care regizorul Francis Ford Coppola l-a angajat special.

Recent, actorul a apărut în emisiunea The Talk Monday, în cadrul căreia a mărturisit că Winona îi trimite, ocazional, mesaje care încep cu ”bună, soțiorule”, pentru a sărbători aniversarea căsniciei lor.

Actorul de 54 de ani a adăugat faptul că ”mariajul” său cu actrița din ”Dracula” este ”grozav”.

”Nu prea îmi venea să cred, dar Francis Ford Coppola, regizorul lui Dracula, a contactat-o pe Winona și a declarat, public, că da, chiar s-a întâmplat. Preotul a ținut o ceremonie adevărată, iar eu și Winona chiar ne-am căsătorit”.

În luna august a anului trecut, Winona Ryder (47 de ani) a explicat teoria sa conform căreia, de fapt, ea și Keanu Reeves sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Aceasta a declarat pentru Entertainment Weekly: ”Chiar ne-am căsătorit pe bune în Dracula. Nu, jur că suntem căsătoriți în viața reală”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

În afară de pelicula din 1992 ”Dracula” și de ”Destination Wedding” (2018), Keanu Reeves și Winona Ryder au mai lucrat împreună pentru ”A Scanner Darkly” (2006) și  ”The Private Lives Of Pippa Lee” (2009). 

Foto; Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies