Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine si personalitatea ta

Ce spune luna in care te-ai nascut despre tine si personalitatea ta
Iti place sa citesti tot felul de materiale care sa te ajute sa te cunosti mai bine? Atunci trebuie neaparat sa stii si ce poate spune luna in care te-ai nascut despre tine. Oamenii de stiinta au ajuns la niste concluzii interesante:

Dupa analize indelungate, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca anotimpul si luna nasterii unui bebelus ii poate influenta felul de a fi la maturitate. Responsabili de formarea lui sunt diferiti factori: alimentatia gravidei din timpul sarcinii, virusii de sezon, lumina si aportul de vitamina D de dupa venirea pe lume.

In functie de perioada dezvoltarii fatului si a venirii lui pe lume, cercetatorii au concluzionat ca exista niste tipare de personalitate sezoniera la toti oamenii. De pilda:

Daca te-ai nascut primavara: iubesti cu adevarat viata si te entuziasmezi cu usurinta. Bebelusii nascuti in martie, aprilie si mai au un grad ridicat de hipertimie, adica de optimism si energie pozitiva. Din pacate, tot ei sunt si cei mai predispusi sa sufere de depresie clinica la maturitate. 

Daca te-ai nascut vara: esti o persoana echilibrata, stabila si nu te lasi influentat cu usurinta de emotii. Micutii nascuti in iunie, iulie si august sunt expusi, in pantec, la doua tipuri de lumina. Pentru ca se formeaza in lunile de iarna si primavara, ei vor avea schimbari de dispozitie ca adulti si pot ajunge sa sufere de sindromul bipolar. 

Daca te-ai nascut toamna: examinezi totul cu atentie, pretuiesti lucrurile facute cu precizie si persevernta si iti place sa detii controlul in orice aspect al vietii tale. Bebelusii nascuti in septembrie, octombrie si noiembrie sunt cei mai feriti de boli si par sa se dezvolte cel mai aromonios avand in vedere bogatia de nutrienti la care sunt expuse mamele lor in timpul sarcinii si alaptarii. Din pacate, e posibil sa fie cam sensibili la maturitate.

Daca te-ai nascut iarna: ai o fire idealista, cugeti adesea la lucruri profunde si iti place sa le imbunatatesti viata celor din jurul tau. Din cauza perioadei de formare si dezvoltare a fetilor care se nasc in decembrie, ianuarie si februarie, micutii sunt cei mai predispusi sa sufere de schizofrenie sau sa fie bipolari. Vestea buna e ca cele mai multe celebritati sunt nascute iarna, semn ca e o perioada propice creativitatii si artei.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies