Ce spune medicul lui Michael Jackson despre „dragostea” pentru copii a megastarului: I se trage din copilărie

Ce spune medicul lui Michael Jackson despre dragostea pentru copii a megastarului: I se trage din copilărie
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Februarie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Conrad Murray, care a petrecut doi ani după gratii pentru uciderea accidentală a lui Michael Jackson, dezvăluie în cartea sa motivele pentru care megastarul a fost mereu atras sexual de copii de vârste fragede.

Fostul medic personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, face dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa, scrisă după ce a ieșit din închisoare. Murray, care a fost condamnat la patru ani de detenție pentru uciderea accidentală a megastarului, cu medicamente, spune că Michael a fost abuzat sexual în copilărie. Acest tratament inuman la care a fost supus i-a influențat și lui comportamentul ca adult.

Conrad Murray susține că știe amănunte devastatoare despre trecutul Regelui muzicii pop, care i-ar face chiar și pe cei mai înfocați fani ai săi să-și schimbe părerea despre cântăreț. Medicul spune că Michael Jackson însuși i-a făcut confidența că a fost sodomizat în copilărie, conform Hollywood Life.

„Toată lumea vorbește despre cum am fost bătut de tatăl meu, cum am fost numit în tot felul și cum mi s-a spus că eram urât. Recunosc că toate acestea mi s-au întâmplat. Sunt sigur că experiențe similare au și copiii din multe familii de azi, dar ei nu sunt sodomizați. Nu cred că asta e ceva comun”, susține Murray că i-a spus Michael.

Fostul medic al megastarului a ieșit din închisoare în anul 2013, după ce a ispășit jumătate din pedeapsa pe care a primit-o în 2011. Atunci, el a oferit un interviu publicației britanice Mail on Sunday, în care dezvăluia că Michael era dependent de medicamente. Conform acestuia, megastarul considera Propofolul, care l-a și ucis, „laptele lui” și îl implora pe Murray să i-l administreze pentru a putea dormi. 

Citește și: Fosta menajeră a lui Michael Jackson: „Mi-au spus că-mi taie gâtul dacă spun ce știu”

Fostul medic cardiolog a recunoscut atunci că i-a administrat aproape zilnic medicamentul solicitat, cu două luni înainte de moartea lui Michael. Murray susține și acum că Regele muzicii pop i-a dat doza care l-a ucis, pentru a i-o administra.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 și, de atunci, numele lui a fost târât într-un scandal de proporții. Mai multe persoane l-au acuzat de abuz sexual și pedofilie, iar un grup de acuzatori a solicitat exhumarea megastarului pentru compararea probelor ADN.

Vezi primele imagini din serialul VLAD, gratuit și în premieră!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!