Ce suma de bani a castigat Simona Halep in primele patru luni ale anului

Ce suma de bani a castigat Simona Halep in primele patru luni ale anului
Citeste mai mult despre: Simona Halep, 2018, incasari, suma de bani, tenis,
Data: 01 Mai 2018
Simona Halep se afla pe primul loc in clasamentul mondial al tenisului feminin (WTA), iar aceasta reusita se reflecta si in incasarile romancei. 

Potrivit unui clasament publicat de revista Forbes, Simona Halep a incasat in primele luni ale anului suma de 2.260.298 de Dolari.

Simona Halep este depasita in acest top de Caroline Woznicki. Daneza este cea care a invins-o pe Halep in finala de la Australian Open si a castigat in prima parte a anului 3.344.879 de Dolari. 

Tot in clasamentul realizat de Forbes a fost inclusa si Naomi Osaka. Aceasta a avut castiguri in valoare de 1.624.038 Dolari in primele patru luni ale anului 2018. 

Simona Halep isi va mari incasarile dupa ce va participa la turneul de la Madrid, unde a fost desemnata castigatoare in 2016 si 2017.Lider mondial WTA, Simona Halep ramane in continuare numarul 1, insa incepand cu data de 5 mai va fi nevoita sa isi apare titlul castigat la turneul de la Madrid. 

Simona Halep are o sansa mare sa devina prima jucatoare de tenis care cucereste de trei ori trofeul in cadrul turneului din capitala Spaniei. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO