Ce surpriză au primit de 1 martie angajatele Poliției de Frontieră Române

Ce surpriză au primit de 1 martie angajatele Poliției de Frontieră Române
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Martie 2023
Data actualizare: 01 Martie 2023
De obicei, de 1 și 8 martie, femeile sunt răsfățate cu cadouri și flori. Unii angajatori obișnuiesc să le acorde vouchere în valoare de o anumită sumă. Alții însă preferă surprize inedite. Spre exemplu, Poliția de Frontieră Română le-a dedicat angajatelor mesaje de recunoștință și de admirație.

Într-o postare pe Facebook, apar poze cu mai multe femei care lucrează în Poliția de Frontieră, fie în Garda de Coastă, fie la inspectoratele teritoriale ale Poliției de Frontieră. Fotografiile sunt însoțite de un text, în care sunt lăudate pentru performanțele lor.„Frumoasă, puternică, inteligentă, profesionistă, generoasă, altruistă, gata oricând să sară în ajutorul semenilor, păstrătoare a tradițiilor strămoșești, atletică? Abordăm fiecare tipologie în parte într-un periplu alături de câteva colege ale noastre din cadrul inspectoratelor teritoriale, colege care ne fac cinste. Scopul este unul singur - regăsirea FEMEII, o poveste fără sfârșit!”
, așa sună o parte din mesajul apărut pe pagina de socializare oficială a instituției. 

Mesajul este destul de lung și prezintă chiar personalitatea unor angajate: 

„Nu puteam începe prezentarea de astăzi altfel decât cu prima fiică a primăverii. Pentru colegii de la Garda de Coastă, primăvara începe cu zâmbetul Georgianei-Maria, polițist de frontieră la frontiera maritimă externă a Uniunii Europene. Pentru ea este dublă sărbătoarea - Mărțișorul și ziua de naștere. Ce noroc ca ursitoarele să îți dăruiască cu bagheta magică frumusețea, gingășia, dar în același timp hotărârea, puterea și determinarea de a reuși a primăverii”.


Sursă foto: Facebook/  Poliţia de Frontieră Română

Vezi și: Actorii din Clanul surprind prezentatoarele de la știri de 1 Martie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!