Ce talentați sunt copiii actorului Toma Cuzin. Au jucat în filme de la vârste fragede

Ce talentați sunt copiii actorului Toma Cuzin. Au jucat în filme de la vârste fragede
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Septembrie 2020
Data actualizare: 19 Decembrie 2020
Toma Cuzin a câștigat simpatia românilor prin  rolul lui „Firicel“ din serialul de comedie „Las Fierbinţi“. Puțini știu însă că și cei doi copii ai săi au pășit de mici în lumea cinematografiei.   

Actorul Toma Cuzin are o căsnicie frumoasă alături de artistul plastic Toma Cristina, fiind împreună de aproape 25 de ani. Povestea lor de dragoste s-a înfiripat undeva la țară, într-o vacanță de vară, pe când erau adolescenți. Cuplul este mai discret când vine vorba despre familia lor. De exemplu, nu își expun prea des copiii pe rețelele sociale, chiar dacă numele lor au apărut deja pe afișele unor filme importante. 

Fiul Nicodim, în vârstă acum de 13 ani, a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015). Înainte de filmări, la sugestia regizorului, el a urmat cursurile Școlii de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedeteˮ.

Lungmetrajul, regizat de Corneliu Porumboiu, s-a bucurat de un mare succes, primind la Cannes (2015) premiul Un Certain Talent în cadrul secţiunii Un Certain Regard. Ulterior, Toma Cuzin spunea că acest film a fost cel mai emoționant proiect al său și așa va rămâne. 

Pe lângă talentul actoricesc, Nicodim este foarte bun la desen. La acest capitol, probabil, mama sa a avut o influență importantă. Mai nou, băiatul și-a făcut un canal de Youtube, numit „Tom’ s animation”, unde postează mici filmulețe de desene animate, create de el, în care povestește peripeții din viața lui, de la țară sau din vacanță, dar mai ales despre sora lui mai mică, Meda, care este descrisă ca o fetiță pusă pe șotii. Animațiile sunt în limba engleză, pe care Nicodim o stăpânește foarte bine.

Meda a moştenit şi ea talentul actoricesc. La doar 6 ani, debutează în filmul de groază „Vânătorul de spirite" (2017), în regia lui Dragoş Buliga. Ea joacă alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

Sursă foto: Instagram cuzin_toma

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies