Ce treaba are durul Vin Diesel din "Triplu X" cu Rihanna? Postura in care nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata! VIDEO cu sute de mii de like-uri

Ce treaba are durul Vin Diesel din  Triplu X  cu Rihanna? Postura in care nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata! VIDEO cu sute de mii de like-uri
Citeste mai mult despre: Vin Diesel, Rihanna, Triplu X,
Data: 15 August 2013
Este unul dintre cei mai cunoscuti actori din filme de actiune, insa Vin Diesel are si o latura sensibila pe care n-a mai vazut-o nimeni.

Celebru pentru filmele din seria Triplu X, dar si din multe alte filme pline de actiune si adrenalina, durul Vin Diesel are si o latura sensibila pe care a ales sa o dezvaluie fanilor printr-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

Actorul cu o voce joasa inconfundabila a ales sa cante la karaoke melodia "Stay", a Rihannei, intr-o camera slab luminata unde pe un perete rula chiar videoclipul piesei. Postarea sa reteaua de socializare, a strans sute de mii de like-uri, iar reactia fanilor este una pozitiva, impresionati de sesibilitatatea actorului pe care rareori au ocazia sa-l vada astfel.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO