Ce viata duce tanara care se plange ca mama ei o forteaza sa duca o viata de taranca, cu doar 1000$ pe luna

Ce viata duce tanara care se plange ca mama ei o forteaza sa duca o viata de taranca, cu doar 1000$ pe luna
Data publicarii: 03 Mai 2018
Data actualizare: 03 Mai 2018
Nicolette este tanara care sufera pentru ca mama sa i-a redus suma de bani de buzunar de la 5000, la 1000 de dolari pe luna.

,,Sunt o printesa!", spune adolescenta de 15 ani, din Beverly Hills: ,,Vreau ca mama mea sa inteleaga ca eu nu pot trai cu 1000$ pe luna, am crescut cu un anumit lifestyle si nu poate sa imi ia asta, asa, dintr-odata.", a mai povestit aceasta pentru Dr. Phill.

Nicolette face parte dintre ,,adolescentii rasfatati" ai Californiei, dupa ce a crescut cu sofer personal, dadace si traineri peronali, pe langa  o multime de lucruri costisitoare.

Pasionata de gentile de desginer, adolescenta spune ca are una preferata, pe care o considera ,,ca si copilul ei" si ca desi stie ca este o rasfatata, nu ii pasa: ,,Oamenii o sa ma urasca, dar o sa isi doreasca sa fie in locul meu."

Mama fetei a decis sa ii retraga o mare parte din banii de buzunar, in incercarea de a o responsabiliza, insa afirma ca i-a oferit fiicei sale totul, din cauza vinovatiei pe care o simtea pentru ca lucra 6 zile pe saptamana, fiind mama singura.

Dupa ce cele doua au aparut in emisiunea celebra a Dr. Phill, acesta a concluzionat ca stilul de viata pe care Nicolette l-a dus pana acum este o forma de abuz infantil, pentru ca a transformat-o pe adolescenta intr-o persoana care nu se va descurca niciodata singura. 

Sursa: Daily Mail
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies