Cea mai atrăgătoare femeie pușcaș marin, mesaj incendiar pentru Donald Trump

Cea mai atrăgătoare femeie pușcaș marin, mesaj incendiar pentru Donald Trump
Citeste mai mult despre: Shannon Ihrke, puscas marin,
Data: 05 Iunie 2019
Shannon Ihrke este considerată cea mai frumoasă femeie pușcaș marin din lume.

Cu ocazia vizitei președintelui SUA, Donald Trump, în Marea Britanie, aceasta a pozat în mai multe ipostaze provocatoare, purtând un minimum de vestimentație și câteva accesorii specifice meseriei ei.

Citește și

Citește și: Momentul în care Donald Trump ațipește în timpul discursului reginei Marii Britanii (VIDEO)

”Întotdeauna am dorit ca președintele nostru să reușească în misiunea sa, indiferent despre cine este vorba. Sunt americancă și iubesc această țară. Sper că vizita lui Trump în Marea Britanie să fie grozavă”, a declarat tânara de 29 de ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shannon Ihrke (@shannonihrke) on

Fosta femeie pușcaș marin, care acum este model, a postat câteva imagini și pentru cei 148.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram.

Aceasta mărturisește că primește regulat cereri în căsătorie din partea străinilor.

Shannon Ihrke s-a înrolat în armată la vârsta de 19 ani și a activat timp de patru ani, luptând inclusiv în Afganistan. ”Când ești femeie pușcaș marin, trebuie să muncești de două ori mai mult ca bărbații să te simți egalul lor”, spune ea. ”O mulțime de pușcași marini au crezut, inițial, că nu pot ține pasul cu ei din punct de vedere fiziz, că nu sunt la fel de puternică precum ei, așa că m-am ambiționat să le demonstrez că se înșală. A trebuit să arăt că nu sunt cineva pe care îl pot da la o parte sau care nu poate fi luat în serios”, a mai declarat ea.

A fost greu, dar extrem de necesar. Mi-am împins trupul dincolo de limita rezistenței și am învățat să rămân calmă și concentrată în mijlocul haosului”.

Shannon a devenit sergent, a călătorit prin toată lumea și, după ce a părăsit forțele armate, s-a hotărât să devină model. ”Unii oamenii își petrec întreaga viață întrebându-se dacă au făcut diferența în această lume. Pușcașii marini nu au această problemă”.

 

 

Foto: Instagram, Facebook

FULLSCREEN
Cea mai atrăgătoare femeie pușcaș marin, mesaj incediar pentru Donald Trump
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies