Cea mai bună prietenă a surorilor Jenner, apariție excentrică la un eveniment. Cum s-a îmbrăcat Anastasia Karanikolaou

Cea mai bună prietenă a surorilor Jenner, apariție excentrică la un eveniment. Cum s-a îmbrăcat Anastasia Karanikolaou
Citeste mai mult despre: Anastasia Karanikolaou,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 10 Februarie 2022
Data actualizare: 10 Februarie 2022
Kylie Jenner o numește “cea mai loială prietenă a sa”, iar Kendall este văzută adesea petrecând în compania ei. Anastasia Karanikolaou, cunoscută în lumea mondena ca “Stassie”, este o tânără de 24 de ani care a profitat de prietenia cu surorile Jenner pentru a-și face un nume în social media.

Aproape 11 milioane de oameni o urmăresc pe Stassie pe Instagram, rețea socială care îi aduce tinerei sute de mii de euro din postări publicitare.

Anastasia Karanikolaou le imită pe surorile Kardashian, atât în ceea ce privește operațiile estetice, cât și ținutele. Aceasta se mândrește cu o siluetă tip clepsidră și îmbracă outfituri la fel de provocatoare precum Kim Kardashian și surorile sale.

 

La cel mai recent eveniment la care și-a făcut apariția, Stassie a fost atracția serii într-un catsuit verde transparent, care i-a lăsat la vedere posteriorul sexy.

Anastasia Karanikolaou recunoaște că și-a făcut operații estetice și a vorbit deschis despre intervențiile pe care și le-a realizat până acum. Influencerița a mers la chirurgul vedetelor, Dr. Ashkan Ghavami, pentru a-și mări sânii. Prietena lui Kylie Jenner a făcut, până la 22 de ani, deja două operații de mărire a bustului. Tânăra și-a motivat prima operație prin faptul că avea un sân mai mare și unul mai mic.

Anastasia Karanikolaou o însoțește pe Kylie Jenner în toate vacanțele ei de lux, de unde postează imagini incendiare. Cele doua își asortează adesea ținutele pentru milioane de like-uri pe Instagram.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!