Cea mai cunoscută moldoveancă duce o viață ca-n filme. Xenia Deli, divă pe Instagram

Cea mai cunoscută moldoveancă duce o viață ca-n filme. Xenia Deli, divă pe Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Septembrie 2019
Data actualizare: 30 Aprilie 2022
Xenia Deli este o celebritate în Republica Moldova. Frumusețea ei a ajutat-o să apară în clipul lui Justin Bieber, What Do You Mean, dar și în cel al lui Calvin Harris, Thinking About You. În plus, i-a adus și un soț miliardar: Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, care este cu 36 de ani mai în vârstă ca ea. 

Născută și crescută într-un sătuc cu 3.000 de oameni din Republica Moldova, Xenia își petrece acum viața într-un lux exorbitant. În prezent, moldoveanca locuiește alături de soț și de fiica lor de un an jumate în Los Angeles, dar miliardarul de origine iordaniană are case și în Elveția și în Egipt.

Fluenta în rusa, engleza și romana, Xenia Deli le-a dezvăluit fanilor sai de pe Instagram, mai demult, detalii picante din relația cu soțul ei.

“Este originar din Iordania și are multe business-uri. Soțul meu are 3 copii cam de vârsta mea. Comunicăm în engleză, sunt minunați”, spunea vedeta într-un chat pe Instagram, preluat de publicația ea.md. 

Xenia este răsfățată de soțul ei, care îi face toate poftele. “Soțul meu este foarte darnic. Nu vă pot spune care a fost cel mai scump cadou pe care mi l-a făcut, pentru că vă afla o lume întreagă, însă este imens și îmi vă rămâne pentru toată viața. Nu este o insulă, dar sunteți pe-aproape cu răspunsul. Soțul meu e un romantic incurabil”, spunea Xenia, citata de aceeași sursa.

“Soțul nu-mi interzice nimic. Faptul că sunt ortodoxă, iar el este musulman nu ne împiedică să avem o căsnicie fericită”, mai spune Xenia.

Vezi mai multe imagini cu frumoasa moldoveanca în GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies