Cea mai controversata emisiune: Show-ul in care femei dezbracate sunt analizate de barbati. VIDEO

Cea mai controversata emisiune: Show-ul in care femei dezbracate sunt analizate de barbati. VIDEO
Citeste mai mult despre: TV, controverse, emisiuni, sex, show,
Data: 03 Mai 2013
Pe un post al televiziunii publice din Danemarca se difuzeaza un show care creeaza controverse aprinse. Doi barbati privesc o femeie dezbracata si ii analizeaza corpul.

"Corpul unei femeie tanjeste dupa cuvintele unui barbat", considera ceatorul emisiunii, Thomas Blachman, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.

Criticii emisiunii sunt insa de alta parere si cred ca femeia este pusa intr-o ipostaza umilitoare.

Femeile apar in emisiune imbracate intr-un halat si se dezbraca in fata realizatorului Thomas Blachman si a unui invitat. Acestia incep apoi sa comenteze formele ei, unele dintre comentarii fiind larg criticate de privitori. Creatorul show-ului a spus printre altele ca le face femeilor un serviciu vorbind despre corpul lor.

Personalitati importante din Danemarca au criticat ideea emisiunii. Scriitorul Knud Romer a comentat: "Programul asa zis cu intentia de a demola tabuurile si a schimba stereotipurile este un gunoi. E mai mult un club claustrofob de striptease care serveste la dominarea si mai accentuata a barbatului".

Unul dintre cei mai importanti bloggeri din Danemarca, si un formator de opinie in aceasta tara, Lotte Hansen, a pornit si o campanie pentru scoaterea emisiunii din program, "pana cand aceasta nu ajunge si mai departe".

Blachman s-a retrat la domiciliul din New York dupa controversele din jurul emisiunii. "Nerecunostinta este singurul lucru care poate trage in jos cele cateva genii din tara noastra. Trebuie sa va amintiti ca va dau ceva ce n-ati mai vazut. Nu muscati mana care va hraneste".

Emisiunea apartine postului public DR2.

FULLSCREEN
Cea mai controversata emisiune: Show-ul in care femei dezbracate sunt analizate de barbati. VIDEO
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO