Povestea celei mai fericite persoane din America: un hawaiian de 69 de ani

Povestea celei mai fericite persoane din America: un hawaiian de 69 de ani
Citeste mai mult despre: Hawaii, America, fericit,
Data publicarii: 09 Martie 2011
Data actualizare: 10 Martie 2011
Alvin Wong a fost desemnat cea mai fericita persoana din America, insa atunci cand el a aflat aceasta veste, initial a crezut ca este o gluma.

Conform, Gallup-Healthways cea mai fericita persoana din America un tip inalt, american de originine asiatica, in varsta de 69 de ani care traieste in Hawaii este casatorit si are copii. El detine o firma de unde castiga mai bine de 120.000 de dolari pe an, in cateva cuvinte este vorba despre Alvin Wong.

"O persoana fericita  trebuie sa aiba un grad foarte ridicat de optimism, sa fie stabil din punct de vedere emotional, cu putine momente in care se enerveaza, fara depresii, stres si alte boli cronice.

Aceasta persoana trebuie sa aiba o alimentatie sanatoasa, sa lucreaze intr-un mediu unde poate avea usor acces la fructe si legume, un loc unde sa poata face sport si un bun suport medical. Indicat este ca persoana resprectiva sa fie mai in varsta si sa aiba destui bani incat sa duca o viata confortabila", spune John Harris, vicepresedintele Innovations at Helthways.

"Imi place sa fac lucruri pentru mine"
Astfel, Wong detine o firma de management de ingrijire a sanatatii sustine ca in momentul in care ai propria afacere ai parte de alt tip de stres pentru ca nu vei sti daca un client iti va ramane fidel sau nu. "Imi place sa fac lucruri pentru mine si sa ma bucur de roadele muncii mele", a mai spus el.

Gallup este o firma cunoscuta pentru sondajele sale de cercetare si Healthways este o companie care se ocupa de cercetari care vizeaza imbunatatirea sanatatii generale, precum si scaderea costurilor asociate.

Cea mai trista persoana din America?
Datele din 2010 au scos la iveala faptul ca in Hawaii se traieste cel mai bine, iar in Virginia de Vest cel mai rau.

Dupa ce ABC News a solicitat o statistica cu cele mai triste persoane din America, Healthways a identificat-o. Este vorba despre o femeie cu varsta cuprinsa in 45 si 65 de ani care locuieste in Huntington, in Virginia de Vest, castiga mai putin de 1.000 de dolari pe luna si probabil este somera in cautarea unui loc de munca. Ea este divortata, nu are copii si are o alta etnie care nu a fost identificata cu exactitate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies