Cea mai noua serie "Spartacus: Razboiul celor blestemati" incinge spiritele la ProTV. De luni pana joi, de la 23:05

Data publicarii: 27 Mai 2014
Data actualizare: 30 Mai 2014
Unele legende sunt scrise cu sange, iar Spartacus, interpretat de Liam McIntyre, demonstreaza acest lucru din plin, din 28 mai, cand ProTV difuzeaza super productia "Spartacus: Razboiul celor blestemati", care-i mai are ca protagonisti pe Manu Bennett, Dustin Clare, Dan Feuerriegel, Cynthia Addai-Robinson si Ellen Hollman.

In fiecare zi, de luni pana joi, "Spartacus: Razboiul celor blestemati" (“Spartacus: War of the Damned”) va fi difuzat de la 23:05, la ProTV. 

Personajul principal este tracul Spartacus, care conduce rascoala impotriva Republicii Romane. Insa Spartacus este capturat de catre comandantul Claudius Glaber si condamnat la moarte, in timp ce sotia lui, Sura, devine sclava. Totusi, el ii invinge in arena gladiatorilor pe cei patru adversari ai sai, pusi sa se lupte cu el, si devine favoritul multimii. Astfel, Senatorul Albinius ii transforma pedeapsa cu moartea in sclavie, iar Spartacus accepta sa-i antreneaza pe ceilalti gladiatori doar daca i se permite sa-si caute sotia.

Rolul principal in aceasta super productie este interpretat de australianul Liam McIntyre, iar in rolurile secundare ii intalnim pe Manu Bennett, Dustin Clare, Dan Feuerriegel, Cynthia Addai-Robinson si Ellen Hollman.

Regizata de Steven S. DeKnight, productia "Spartacus: Razboiul celor blestemati" imbina filmul istoric cu actiunea si drama. Serialul este inspirat din povestea gladiatorului Spartacus, care a fost conducatorul celei de-a III-a rascoale a sclavilor din Roma in secolul I i. Hr.

Fiecare episod din "Spartacus: Razboiul celor blestemati" are o durata de 60 de minute si va fi transmis in fiecare noapte, de luni pana joi, in acelasi interval orar, de la 23:05, ProTV a difuzat anterior si alte seriale celebre: “Psihologia minciunii” (“Lie to Me”) si “CSI New York” (sezonul 9).

"Sa il interpretezi pe Spartacus este o provocare destul de mare, dar sa te ridici la nivelul lui Andy Whitfield este extrem de greu. Stim deja de ce a fost in stare el si ce a reusit sa faca, dar chiar si daca as incerca sa recreez munca lui, tot as iesi in pierdere. Nu pot fi Andy. Tot ce pot sa fac este sa incerc sa inteleg cum este Spartacus pe plan emotional", a spus Liam McIntyre, intr-un interviu.

Producatorii serialului au cautat luni de zile pentru a gasi un actor potrivit pentru rolul lui Spartacus, mai ales Whitfield a impus niste standarde greu de egalat.

"Iubirea pe care fanii o au pentru Andy este fenomenala. Bineinteles ca ne-am dori cu totii ca el inca sa fie printre noi. Exista voci care spun ca ar fi trebuit sa anulam show-ul si inteleg perfect aceasta opinie. Am intors fiecare piatra ca sa-l gasim pe Liam si sa putem continua serialul", a spus Steven DeKnight, producatorul executiv.

Pentru rolul lui Spartacus, Liam McIntyre a trecut printr-un program de doua luni de antrenamente dure, pentru a obtine forma fizica a unui gladiator.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies