Cea mai populara trupa de baieti din China ascunde un mare secret! Toti raman uimiti cand afla cine sunt membrii

Cea mai populara trupa de baieti din China ascunde un mare secret! Toti raman uimiti cand afla cine sunt membrii
Data publicarii: 22 Mai 2017
Data actualizare: 22 Mai 2017
Formatia Acrush nu a lansat oficial nicio melodie, insa are deja peste 900.000 de fani pe retelele de socializare si sustine concerte in toata China. Desi e considerata "trupa de baieti", adevarul e cu totul altul.

Acrush nu e un boy band ca oricare altul pentru ca cei cinci membri nu sunt baieti, ci... fete! Cu un look androgin, care e total opus cu normele de gen care domina China de sute de ani, domnisoarele au cucerit deja publicul tanar.

"Uneori ma comport ca o copilita. Port haine roz si dragute. Alteori prefer articolele vestimentare unisex pentru ca sunt mai comode", spune Lu Keran, lidera formatiei

"La inceput mi-a placut de ele pentru ca etalau un aspect fizic deosebit. Fetele erau atat de... chipese. In plus, Acrush e prima trupa de acest tip din China, sunt unice si speciale", a spus o admiratoare, dupa ce a participat la un festival de muzica la care ar fi trebui sa cante doar formatii de baieti, dar la care a debutat si Acrush.

"Cred ca e tare fiindca oamenii nu pot sa se refere la noi ca la baieti bine, fiindca nu suntem baieti. Dar nu pot sa spuna nici ca suntem dragute ca fete fiindca nu suntem feminine", a spus si managerul formatiei, care a adoptat look-ul trupei.

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies