Cea mai recentă postare a vloggerului Alexandru „Colo” Bălan înainte de a fi reținut

Cea mai recentă postare a vloggerului Alexandru Colo Bălan înainte de a fi reținut
Citeste mai mult despre: alexandru colo balan, Alexandru Balan, colo,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Iunie 2020
Data actualizare: 10 Iunie 2020
În seara zilei de 9 iunie, la mai bine de o săptămână după ce a instigat într-un clip video postat pe YouTube la violență și abuz împotriva fetelor minore, vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo în mediul online, a fost reținut de poliție.

Oamenii legii porniseră o anchetă și deschiseseră un dosar pe numele lui, după ce mai multe persoane au depus plângeri împotriva lui Colo, ca urmare a vlogului postat pe 1 iunie, în care afirma, printre altele, că unele fete merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost audiat timp de mai multe ore la Secția 9 din Capitală, după care a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor avocați, acesta ar putea petrece între 5 și 12 ani după gratii, în timp ce alte persoane afirmă că pedeapsa pentru această acuzație este de cel mult 3 ani.


foto: ȘTIRILE PRO TV

Ultima postare pe TikTok a lui Alexandru „Colo” Bălan a apărut în mediul virtual cu doar câteva zile înainte de a fi reținut și era un colaj de fotografii cu el, iar pe fundal se auzea piesa „Acuzat”, a lui Dani Mocanu, pe care acesta din urmă a lansat-o atunci când a fost acuzat că ar fi proxenet.

„Dintr-o simplă glumă, la ce s-a ajuns! Mulțumesc tururor celor care au urmărit răspunsul meu de pe Youtube / Instagram”, a scris Alexandru „Colo” Bălan în dreptul postării, în timp cep e fundal se auzeau versurile:

„La PRO TV, Antena 1 şi la Kanald D
Am apărut că racolez toate fetele
Că fac parte dintr-un grup de periculoşi
Şi pe spatele la fete câştig bani frumoşi
Sunt supărat, revoltat şi-mi vine să mor”

@coloab

Dintr-o simpla gluma la ce s-a ajuns! ???? Multumesc tururor celor care au urmarit raspunsul meu de pe Youtube / Instagram! ???? ##foryou ##onlyjoke ##sefani

♬ sunet original - alexistrate46

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!