Cea mai tânără actriță din Avengers: Endgame, mesaj pentru cei care o critică: „Vă rog, nu mă umiliți”

Cea mai tânără actriță din Avengers: Endgame, mesaj pentru cei care o critică: Vă rog, nu mă umiliți
Citeste mai mult despre: Avengers: Endgame, actrita, Godzilla, Lexi Rabe,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 28 Iunie 2019
Data actualizare: 28 Iunie 2019
În vârstă de doar 7 ani, Lexi Rabe este cea mai tânără actriță care joacă în filmul Avengers: Endgame. Fetița spune că este, pe nedrept, victima bullying-ului online.

La cei 7 ani ai săi, Alexandra Rachel (Lexi) Rabe a jucat deja în două producții gigantice – Avengers: Endgame și Godzilla: Regele Monștrilor. Alte două filme în care va apărea în perioada următoare sunt în producție. 

Tânăra actriță, născută în Los Angeles, California, are însă o mare problemă cu unii fani rău-voitori.

Fetița explică, într-un filmuleț postat pe Instagram, că oameni pe care nu-i cunoaște au umilit-o în mediul online pentru „felul în care se poartă”.

„Sunt supărată uneori. Mama și tata mi-au dat suficientă educație, dar și pauze, credeți-mă. Iar dacă merg undeva și mă port copilărește, mă prostesc sau ceva de genul ăsta… am doar 7 ani. Vă rog nu-mi umiliți familia pentru asta, nici pe mine”, spune tânăra actriță pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lexi Rabe (@lexi_rabe) on

Filmulețul a fost realizat de mama ei, regizoarea Jessica Rabe. Femeia a însoțit acest video de un mesaj pentru toți cei care o critică pe ea pentru „educația deficitară” a fiicei.

„Urăsc că trebuie să postez asta. Dar Lexi este încă umilită. Iar acest gen de lucruri le determină pe celebrități să nu-și dorească să iasă din casă sau să întâlnească oameni. Vă rog să vă țineți opiniile pentru voi, astfel încât Lexi să poată crește în lumea liberă. Ea este un om normal și e un copil (…) Dacă copilul tău e prea speriat să fie el însuși în public și se prostește puțin atunci îl ții prea din scurt. Noi avem nunumărate reguli pentru copiii noștri, dar apoi le dăm libertatea de a-și face de cap, ca să învețe din propriile lor greșeli”, spune Jessica Rabe.

FOTO: Getty Images

Regizoarea spune că familia ei este una cât se poate de normală, iar fiica sa nu ar fi reușit să ajungă să joace în filme dacă nu ar fi avut o educație bună.

Lexi Rabe, apariții în Avengers și Godzilla

Lexi Rabe se află la începutul carierei sale de actriță. În Avengers: Endgame are o apariție scurtă, jucând rolul fiicei lui Tony Stark și a lui Popper Potts. 

FOTO: Getty Images

Mai mult, tânăra actriță a jucat și în Godzilla: Regele Monștrilor, unde o interpretează pe Madison Russell, fiica lui Mark și a Emmei Russell în copilărie. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies