Cea mai tare cerere in casatorie! De ce a fost in stare un barbat pentru iubita lui

Cea mai tare cerere in casatorie! De ce a fost in stare un barbat pentru iubita lui
Data: 13 Februarie 2014
Ziua Indragostitilor n-a fost nicicand mai reusita! Catalin Maruta si echipa "La Maruta" au sarit in ajutorul unui barbat care a vrut sa-si impresioneze iubita cu o cerere in casatorie originala. 

Vineri, 14 februarie, de la 17.30, Catalin Maruta arata lumii intregi o cerere in casatorie nemaipomenita! Cine a indraznit sa viseze la o cerere neconventionala, i-a cerut ajutorul lui Maruta in campania lansata in luna ianuarie, “Cere-o la Maruta”, iar in editia de vineri telespectatorii ProTV vor vedea un moment cu totul si cu totul special. 

Ajutat de echipa “La Maruta”, un tanar si-a uimit aleasa cu o cerere in casatorie... la inaltime! Cei mai romantici schiori au facut o cerere in casatorie geniala, pe partie! Fetei nu i-a venit sa creada cand el a intrebat-o “vrei sa fii sotia mea?” si intreaga partie s-a incalzit cand a aparut acest mesaj.

El a vrut sa ii spuna cat de mult o iubeste, ea a vrut sa-si petreaca toata viata impreuna, el a cerut-o “La Maruta”, iar ea s-a emotionat. Cea mai frumoasa cerere in casatorie este vineri, 14 februarie, de la 17.30, “La Maruta”!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO