Cea mai tare cerere in casatorie! De ce a fost in stare un barbat pentru iubita lui

Cea mai tare cerere in casatorie! De ce a fost in stare un barbat pentru iubita lui
Data publicarii: 13 Februarie 2014
Data actualizare: 15 Februarie 2014
Ziua Indragostitilor n-a fost nicicand mai reusita! Catalin Maruta si echipa "La Maruta" au sarit in ajutorul unui barbat care a vrut sa-si impresioneze iubita cu o cerere in casatorie originala. 

Vineri, 14 februarie, de la 17.30, Catalin Maruta arata lumii intregi o cerere in casatorie nemaipomenita! Cine a indraznit sa viseze la o cerere neconventionala, i-a cerut ajutorul lui Maruta in campania lansata in luna ianuarie, “Cere-o la Maruta”, iar in editia de vineri telespectatorii ProTV vor vedea un moment cu totul si cu totul special. 

Ajutat de echipa “La Maruta”, un tanar si-a uimit aleasa cu o cerere in casatorie... la inaltime! Cei mai romantici schiori au facut o cerere in casatorie geniala, pe partie! Fetei nu i-a venit sa creada cand el a intrebat-o “vrei sa fii sotia mea?” si intreaga partie s-a incalzit cand a aparut acest mesaj.

El a vrut sa ii spuna cat de mult o iubeste, ea a vrut sa-si petreaca toata viata impreuna, el a cerut-o “La Maruta”, iar ea s-a emotionat. Cea mai frumoasa cerere in casatorie este vineri, 14 februarie, de la 17.30, “La Maruta”!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!