Top 5 cei mai ciudati brazi de Craciun din lume

Top 5 cei mai ciudati brazi de Craciun din lume
Data: 19 Decembrie 2016
Brazi giganti, confectionati din materiale neobisnuite sunt admirati de zeci de mii de persoane din lumea intreaga. Artisti pentru care bradul de Craciun clasic, cu globuri si beteala, a devenit anost, cauta anual idei cat mai originale de a-si manifesta creativitatea.

1. Brad din piese lego

Citește și

Cu ajutorul a 245.000 de piese lego Duplo, Legoland din California construieste in fiecare an un brad de 10 metri inaltime. Pe langa brad, mai sunt construite tot din piese lego un ren, o sanie si Mos Craciun vesel, toate in marime naturala.
2. Bradul din nisip din Palm Beach, California

Cu o greutate de aproape 600 de tone, Sandi este cel mai mare copac din lume facut in intregime din nisip. Are 15 metri inaltime si este o atractie populara: are propriul cont de Twitter. 
 3. Bradul din skiuri 

Un brad facut din skiuri este vedeta in statiunea Telluride din Colorado. Seara, cand se aprind luminitele, turistii se strang in jurul lui, ca sa-l admire. 
4. Bradul "semafor" din Londra
 
Creat in 1998 de catre sculptorul francez Pierre Vivant, "Bradul luminat din trafic" are aproape 10 metri inaltime si incorporeaza 75 de seturi de semafoare actionate de computer.5. Cel mai mare brad de Craciun UMAN din lume
 
Cel mai mare brad de Craciun din lume, facut din oameni, a fost inregistrat in Cartea Recordurilor in 2015, in India. 4030 de persoane au participat la acest proiect. Cei mai multi au fost copii, care au fost imbracati in verde, rosu sau maro, in functie de ce parte a bradului au reprezentat. 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies