Cei trei bărbați formează o familie. Cum au reușit să apară toți pe certificatul de naștere al bebelușului lor

Cei trei bărbați formează o familie. Cum au reușit să apară toți pe certificatul de naștere al bebelușului lor
Citeste mai mult despre: familie, surogat, trei barbati,
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 29 August 2021
Ian Jenkins și partenerii săi, Alan și Jeremy au o relație poliamoroasă, cei trei formând o familie. 

După o luptă complicată și extrem de costisitoare în tribunale de a deveni toți trei părinți legali, cei trei își cresc copii în sudul Californiei, demonstrând că familiile pot veni în toate formele.

Acești formează o familie modernă, care include trei tați, două mame surogat și o donatoare de ovule.  În cartea ”Trei tați și un bebeluș”, Jenkins vorbește despre aventura lor în a găsi o donatoare ovule și mamă-surogat, dar și despre lupta cu sistemul medical și legal, care favorizează cuplurile heterosexuale. 

Cei trei bărbați sunt împreună de mai bine de 8 ani. Jenkins spune că s-au luptat mult pentru ca toți trei să apară pe certificatul de naștere al copiilor astfel încât drepturile lor parentale, dar și drepturile copilului să fie protejate. 

”Sperăm că alți oameni vor beneficia de pe urma experienței noastre și că a lor va fi mai ușoară, mai puțin costisitore și mai puțin stresantă”, a declarat el pentru CNN.

Pentru că nu sunt căsătoriți, fiecare dintre cei trei bărbați a avut nevoie de un avocat separat pentru a-și disputa dreptul de a apărea pe certificatul de naștere.

Copiii au trei nume diferite pentru cei trei tați ai lor: Jenkisn este Papa, Alan este Dada, iar Jeremy este Daddy. 

”Viața noastră de zi cu zi este complet normală. Doar niște oameni care pregătesc cina, se joacă la piscină cu copiii, citesc cărți și se joacă cu jucării. Doar că suntem trei părinți, în loc de doi sau unul”.

Foto: instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies