Cel mai îndrăgit cuplu din ”Riverdale” s-a destrămat. Cole Sprouse și Lili Reinhart nu mai sunt împreună

Cel mai îndrăgit cuplu din  Riverdale  s-a destrămat. Cole Sprouse și Lili Reinhart nu mai sunt împreună
Citeste mai mult despre: Cole Sprouse, Lili Reinhart,
Autor: Ioana Avram
Data: 23 Iulie 2019
După 2 ani de relație, Cole Sprouse și Lili Reinhart s-au despărțit.

Idila dintre cei doi actori, colegi de serial în ”Riverdale”, a început în februarie 2017, pe Twitter. Din mesajele postate, fanii acestora au înțeles că între cei doi se înfiripă ceva și astfel a luat naștere cuplul ”Sprousehart”. 

Citește și: El e celebru în toată lumea, dar puțini știu cum arată soția sa. Cine e partenera lui Robbie Williams

Lucrurile au început să prindă contur destul de repede, astfel că cei doi, care erau un cuplu pe platourile de filmare al serialului Riverdale, au ajuns să fie iubiți și în viața reală.

În ciuda faptului că aceștia au fost surprinși în diferite ipostaze sărutându-se sau petrecându-și vacanțele împreună, mult timp au refuzat să afirme că sunt un cuplu. Cu toate acestea, în august 2018, cu ocazia aniversării lui Cole de 26 de ani, Lili i-a scris un mesaj emoționat pe Instagram: "La mulți ani, iubirea mea!".

Cu ocazia premierei filmului ”Five Feet Apart”, în care Cole are rolul principal, cei doi și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu, demonstrând încă o dată de cuplu frumos formează.

Acum, după aproape doi ani de relație, Us Weekly dezvăluie că cei doi s-au despărțit. 

De altfel, Cole și Lili au surprinși la petrecerea de la Comic-Con, unde păreau foarte distanți unul cu celălalt. Fanii cuplului au rămas suprinși și de comentariul iritat pe care Lili l-a lăsat la o poză postată pe Instagram: "Te rog nu mă mai pune niciodată între cei doi", semn că cei doi nu s-au despărțit în condiții amiabile. În poză, actrița se afla între Cole Sprouse și KJ Apa (Archie din ”Riverdale”).

Surse de la E! News afirmă că cei doi nu mai sunt împreună de ceva vreme: "Lili și Cole s-au despărțit în această vară. Cei doi nu mai locuiesc împreună". Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu relația lor din serialul ”Riverdale”.

Galerie foto Getty

Vezi și profil de celebritate -  Dwayne Johnson


FULLSCREEN
Cel ma îndrăgit cuplu din Riverdale s-a destrămat. De ce nu mai sunt împreună Cole Sprouse și Lili Reinhart
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO