Cel mai bine platiti actori din istorie. Rolurile care le-au garantat zeci de milioane in conturi

Cel mai bine platiti actori din istorie. Rolurile care le-au garantat zeci de milioane in conturi
Data publicarii: 09 Mai 2016
Data actualizare: 09 Mai 2016
La Hollywood apar filme noi in fiecare an, in fiecare luna, in fiecare saptamana si apoi sunt livrate publicului larg. Daca oamenii se arata interesati, atunci inseamna ca succesul este garantat din mai multe puncte de vedere. Este clar ca oamenii care lucreaza pentru aceste companii foarte mari fac acest lucru pentru bani, nu ca sunt ei cei mai generosi :)

Atunci este de la sine inteles ca si actorii vor primi un venit. Suma cu care este platit un actor creste simultan cu numarul filmelor in care a jucat. Acestia isi pun la bataie reputatia si fac multe sacrificii. Prin urmare, merita sa se imbogateasca cu fiecare film, corect?

Aici gasiti lista celor mai bine platiti actori din istoria filmului:

1. Keanu Reeves

A primit 126 de milioane de dolari pentru filmul The Matrix Reloaded, astfel acesta a devenit cel mai bine platit actor pentru un singur rol.

2. Bruce Willis

Unul dintre cei mai mari actori de filme de actiune, Bruce Willis a negociat pentru rolul din filmul The Sixth Sense 40 milioane de dolari si 70% din profit. La final, acesta fiind recompensat cu 100 -120 milioane de dolari.

3. Will Smith

Will Smith a fost platit cu 100 milioane de dolari pentru rolul din filmul Men in Black 3, anterior avand un succes remarcabil si in celelalte serii de Men in Black.

4. Tom Cruise

Ce se intampla cand se introduce intr-un film un star de actiune si multe efecte speciale rar intalnite? Simplu, publicul va face tot posibilul sa il vizioneze. Astfel, Tom Cruise a fost  platit cu 100 de milioane de dolari pentru rolul din filmul War of the Worlds. 

5. Sandra Bullok

Singura femeie din lista noastra, Sandra Bullok, castigatoare de Oscar, a reusit sa primeasca pentru rolul din filmul Gravity 77 milioane de dolari. De asemenea, aceasta a primit o fractiune din drepturile de autor, vanzarile din media si alte fluxuri de venit.

6. Tom Hanks 

Initial Tom Hanks trebuia sa primeasca pentru filmul Forrest Gump 10 milioane de dolari. Insa actorul a stiut sa negocieze, in cele din urma fiind platit cu 10% din profitul filmului (mai exact 70 de milioane de dolari). 

7. Harrison Ford

Starul celor mai vizionate filme la vremea respectiva (Indiana Jones si Kingdom of the Crystal Skull) a fost rasplatit cu 65 de milioane de dolari, bugetul total fiind de doar 185 de milioane de dolari.

8. Jack Nicholson

Jack Nicholson  a fost platit cu 60 de milioane de dolari pentru rolul din filmul Batman (cel mai vechi film din aceasta lista). La acel moment era considerat cel mai bine platit actor din toate vremurile.

9. Leonardo Dicaprio

Leonardo Dicaprio este cunoscut pentru prestigiul pe care l-a adus filmelor in care a aparut. Inception este un film inedit care i-a adus in cont lui DiCaprio 59 milioane de dolari.

10. Johnny Depp

Primele trei filme din seria Piratii din Caraibe au adus un venit de aproximativ 2, 5 miliarde de dolari. Evident, fara Captain Jack nu ar fi avut succes. Johnny Depp a fost platit cu 55 de milioane de dolari pentru rolul din filmul Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

11. Robert Downey Jr

Avand in vedere avantajul actorului de a avea o popularitate incredibila si faptul ca intreaga serie de filme Iron Man este construita in jurul personajului sau, Robert Downey a negociat suma de 50 de milioane de dolari pentru rolul din Iron Man 3.

12. Jim Carrey

Un veteran al filmelor de comedie de mare succes (Dumb and Dumber; The Mask, Ace Ventura: Pet Detective, etc.), a reusit sa obtina 35 de milioane de dolari pentru rolul din filmul Yes Man.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies