Cel mai bizar moment de la "America's Got Talent". A enervat juriul si publicul, dupa care i-a lasat pe toti cu gura cascata

Cel mai bizar moment de la America s Got Talent . A enervat juriul si publicul, dupa care i-a lasat pe toti cu gura cascata
Data publicarii: 14 Iunie 2013
Data actualizare: 14 Iunie 2013
Concursurile "Got Talent" sunt renumite pentru numerele spectaculoase, uimitoare sau de-a dreptul bizare. Din cand in cand, insa, cate un concurent reuseste sa socheze mai mult decat ceilalti cu cate un moment cu totul si cu totul nemaivazut.

Este si cazul lui Special Head, un magician care a reusit in primul minut al prestatiei sale sa enerveze pe toata lumea. Publicul incepuse sa huiduie, iar unul dintre jurati a decis sa-i dea un X, cand minunea s-a intamplat.

Dupa zeci de secunde in care concurentul nu a facut altceva decat sa scoata sunete ciudate, cu scopul - pare-se - de a se concentra pentru ce avea sa urmeze - Special Head i-a lasat pe toti muti de uimire: a sarit in aer si a ramas in aer, levitand si folosindu-se doar de un baston pentru suport. In aceasta pozitie a rezistat aproape 30 de secunde, timp in care huiduielile s-au transformat in ropote de aplauze.

Clipul cu momentul sau bizar de la preselectii a strans milioane de afisari pe Youtube, dintr-un motiv lesne de inteles: toti au incercat sa-si dea seama cum a reusit magicianul sa faca acest truc imposibil, fara succes, insa.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies