Cel mai bogat om al planetei a finalizat divorțul. Câți bani a primit fosta soție

Cel mai bogat om al planetei a finalizat divorțul. Câți bani a primit fosta soție
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Aprilie 2019
MacKenzie Bezos a devenit a treia cea mai înstărită femeie din lume, după ce Jeff Bezos a acceptat să-i cedeze o parte însemnată din avere.

Jeff Bezos răsuflă ușurat. Divorțul de soție a durat mai puțin de trei luni, iar MacKenzie nu i-a luat jumătate din împărăție. Cel mai bogat om al planetei, creatorul gigantului Amazon, a dezvăluit pe Twitter că el și fosta lui parteneră de viață au ajuns la o înțelegere amiabilă, reciproc avantajoasă.

Jeff Bezos i-a mulțumit fostei soții pentru înțelegerea și înțelepciunea de care a dat dovadă pe durata desfășurării procesului de divorț.

Îi sunt recunoscător pentru sprijin și pentru bunătatea afișată în acest proces și sunt entuziasmat de noua noastră relație ca prieteni și părinți”, a scris Bezos pe Twitter.

La rândul ei, MacKenzie, care i-a fost alături vreme de 25 de ani, a apreciat că între ei nu au existat contre în timpul divorțului. Fosta soție a lui Jeff Bezos a dezvăluit și câți bani a primit în urma separării de soțul infidel.

Sunt bucuroasă că i-am cedat toate dividendele de la Washington Post și Blue Origin și 75% din stocul nostru de acțiuni de la Amazon”, a scris MacKenzie pe rețeaua socială.

Jezz Bezos deținea 12% din acțiunile Amazon, care este acum o companie cu mai mulți acționari, persoane sau companii, aproape la fel de bogați ca el. În urma divorțului, Bezos a fost de acord să renunțe la o cotă de 25% din partea sa de companie (adică 4% din ea).

Fosta soție a lui Bezos s-a declarat entuziasmată de rezultatul înțelegerii și a anunțat că are deja planuri cu banii care i-au revenit.

În urmă cu trei luni, MacKenzie Bezos i-a cerut divorțul celui mai bogat om al planetei, după ce aceasta a aflat că are o aventură. Amanta lui e o fostă prezentatoare de televiziune în vârstă de 49 de ani. Lauren Sanchez era și ea căsătorită, însă a fost nevoită să divorțeze în urma scandalului.

FOTO: Lauren Sanchez

Fotografii și comentarii intime între cei doi au ajuns în presă, iar MacKenzie nu a putut trece peste șocul infidelității lui Jeff. 

Jeff Bezos avea, înaintea separării, o avere de 137 de miliarde de dolari și se temea că soția lui îi va lua cel puțin jumătate din ea.

FULLSCREEN
Cel mai bogat om al planetei a finalizat divorțul. Câți bani a primit fosta soție
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO