Cel mai dorit burlac din China, pedepsit aspru! Ce nu mai are voie să facă milionarul

Cel mai dorit burlac din China, pedepsit aspru! Ce nu mai are voie să facă milionarul
Citeste mai mult despre: milionar, China,
Data publicarii: 11 Noiembrie 2019
Data actualizare: 11 Noiembrie 2019
Wang Sicong, fiul unui miliardar din China, a refuzat să plătească o datorie de 400.000 de lire sterline, drept pentru care statul i-a interzis să mai zboare la business class, să meargă în vacanțe sau să-și cumpere bunuri de lux. 

Un tribunal din Shanghai i-a luat acestuia drepturile de a avea o viață luxoasă după ce el a refuzat să plătească suma datorată. Astfel, acesta nu mai are voie să zboare la business class, să cumpere articole de lux, să călătorească cu trenuri de mare viteză sau să meargă în vacanțe. De asemenea, i s-a interzis să se cazeze în hoteluri scumpe, să joace golf, să cumpere proprietăți și mașini, să închirieze spații de birouri și multe altele. 

Citește și: Puștiul răsfățat al Dubaiului: la 16 ani are mai mulți bani decât starurile cu care apare în poze

Wang Sicong (31 de ani), educat în Marea Britanie, este singurul copil al magnatului imobiliar Wang Jianlin. Tânărul este faimos pentru faptul că a cumpărat 8 telefoane iPhone 7 și două ceasuri smart Apple pentru cățeii săi. 

Dacă Wang va încălca decizia tribunalului, va fi pedepsit cu închisoarea. 

Tatăl lui Wang, Jianlin Sicong (65 de ani) are, potrivit Forbes, o avere de 9,9 miliarde de lire sterline, fiind, pentru mulți ani, cel mai bogat om din țară. Când Wang a împlinit 21 de ani, Jianlin i-a dat 53 de milioane de lire sterline pentru a-și începe propria afacere.

Wang a devenit, între timp, cel mai dorit burlac din China, un preferat al tabloidelor, care nu se mai opresc din a scrie despre stilul său de viață opulent. 

 Foto: Getty 

Vezi și: Joaquin Phoenix - Profil de Celebritate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!