Cel mai puternic copil din lume a fost la "Happy Hour"

Cel mai puternic copil din lume a fost la Happy Hour
Data: 22 Februarie 2010
Are numai 5 ani, dar a intrat deja in \"Cartea Recordurilor\" drept cel mai puternic copil din lume. Giuliano Stroe, un pusti de origine romana care traieste in Italia, si care a uimit o lume intreaga cu abilitatile sale fizice, a venit pe 22 februarie, la \"Happy Hour\".

Impreuna cu tatal sau, copilul a venit din Italia pentru a se intalni la ”Happy Hour” cu Catalin Maruta. Prezentatorul de la Pro Tv a aflat de la acestia cum a inceput acest stil de viata pentru micut, cum e sa fii in Cartea Recordurilor la numai 5 ani, dar a asistat impreuna cu telespectatorii si la o lectie de forta in direct.

Giuliano Stroe, cel mai puternic copil din lume, traieste cu familia sa in Italia, iar tatal sau este cel care a inceput sa-l antreneze, luandu-l cu el la sala, inca de cand baiatul avea doi ani. In ciuda varstei sale fragede, Giuliano face deja exercitii de body building, exercitii complicate recomandate barbatilor in toata firea. In scurt timp pustiul a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a uimit juriul cu cascadoriile sale: a reusit sa faca cea mai rapida cursa in maini, pe o distanta de zece metri, cu o mingie de greutate intre picioare. A devenit chiar si vedeta pe Internet, unde au circulat zeci de filmulete in care Giuliano isi etala performanetele sportive.

Cazul micutului Giuliano a atras si atentia specialistilor, care se tem ca transformarile aproape incredibile pe care le-a suferit corpul sau ar putea sa ii afecteze cresterea. Despre toate acestea, Catalin Maruta a discutat pe 22 februarie la ”Happy Hour”, chiar cu tatal lui Giuliano.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO