Cel mai sexy bărbat din lume are Covid. Cum se simte ''Aquaman'' Jason Momoa

Cel mai sexy bărbat din lume are Covid. Cum se simte Aquaman Jason Momoa
Citeste mai mult despre: Jason Momoa, covid,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 29 Octombrie 2021
Data actualizare: 29 Octombrie 2021
Jason Momoa s-a infectat cu noul coronavirus chiar în timpul filmărilor pentru Aquaman 2, iar acum actorul se află în izolare.''Din fericire, Jason este bine și se află în izolare, după ce i-a ieșit un test pozitiv. Dar e bătaie de cap pentru producătorii filmului, pentru că rămân în urmă cu filmările'', a spus o sursă apropiată actorului.

Pe platou, se fac testări în mod regulat, iar producătorii speră să filmeze măcar scenele în care nu joacă Momoa. Primul Aquaman, lansat în 2018, a fost unul dintre cele mai de succes filme lansate de DC.

Jason Momoa face senzație și în Dune: ''M-am simțit cel mai 'de rahat' actor din încăpere''

Momoa joacă rolul lui Duncan Idaho în noua adaptare cinematografică a romanului lui Frank Herber. Actorul a vorbit într-un interviu despre scenele pe care le-a filmat alături de Javier Bardem și Josh Brolin, dezvăluind că i-a fost teama că lumea va observa ''lipsa lui de talent''.

''M-am simțit cel mai 'de rahat' actor din încăpere și mi-a fost frică să nu afle (n.r. despre ''lipsa'' lui de talent actoricesc). Nu am mai jucat la un asemenea nivel vreodată. E cagoric în top 5 cele mai bune momente ale mele, pentru că am lucrat cu asemenea actori'', a spus Momoa.

Foto. Profimediaimages
 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies