Cel mai sexy bărbat în viață s-a căsătorit pentru a treia oară. Cum arată soția lui Idris Elba

Cel mai sexy bărbat în viață s-a căsătorit pentru a treia oară. Cum arată soția lui Idris Elba
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Aprilie 2019
Data actualizare: 29 Aprilie 2019
După 13 ani în care a trăit singur, Idris Elba s-a căsătorit pentru a treia oară. Aleasa actorului este un fotomodel de origine americană în vârstă de 29 de ani.

Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit vineri în Maroc, după doi ani de relație. Actorul, desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2018, a cerut-o de soție înainte de Sfântul Valentin, la un cinematograf din Londra unde rula premiera de gală a filmului său Yardie.

Sabrina Dhowre, de profesie actriță și fotomodel, este cu aproape 17 ani mai tânără decât soțul ei. În 2014 a fost aleasă Miss Vancouver.

FOTO: Sabrina Dhowre Instagram

Idris Elba (46 de ani) a mai fost căsătorit de două ori și are doi copii. Prima dată, în perioada 1999-2003, cu Hanne Norgaard, make-up artist de origine britanică, dar cu cetățenie americană. Ei au împreună o fată de 17 ani. Idris Elba mai are un băiat în vârstă de patru ani cu fosta sa iubită, Naiyana Garth.

A doua oară, Idris Elba a fost căsătorit cu Sonya Nicole Hamlin. Mariajul lor a durat doar șase săptămâni, iar fosta soție a povestit și motivele care au dus la divorț.

„Știu oameni care spuneau că o să-și distrugă cariera. I se spunea că era important pentru cariera lui să fie un sex-simbol, singur, la Hollywood și că mariajul i-ar face rău. Unii obișnuiau să spună: De ce ea? Nu eram ceea ce-i trebuia lui, asta i se spunea des”, a dezvăluit Sonya Hamlin, conform The Sun.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Sabrina Dhowre!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies