A fost supranumit "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Cum arata acum desenul

A fost supranumit  cel mai urat tatuaj din toata lumea , pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Cum arata acum desenul
Data: 24 Ianuarie 2014
Imaginea de mai sus a tot circulat pe internet in ultimii cinci ani, alaturi de descrierea deloc magulitoare “cel mai urat tatuaj din lume”.

Povestea desenului este urmatoarea: un barbat a vrut sa-i aduca un ultim omagiu sotiei sale iubite, care s-a stins din viata la putin timp dupa nunta lor.

Asa ca a mers la un salon local cu fotografia regretatei sale sotii  pentru a-si tatua chipul ei, dar a plecat de acolo purtand pe brat acel desen ingrozitor.

Multi ani au trecut pana cand  barbatul s-a hotarat sa incerce imposibilul si sa repare tatuajul. “Nu mi-a venit sa cred cand tipul respectiv a intrat in salon si mi-a aratat desenul. Efectiv mi-a cazut fata”, povesteste un artist din Ohio, pe nume Scott Versago, cel care a avut misiunea de a reface tatuajul. 

Am fost atat de impresionat, incat i-am refacut lucrarea pe gratis. Acum el este impacat si multumit, iar eu am o poveste uimitoare de adaugat la portofoliu”, a declarat artistul, citat de huffingtonpost.com.


FULLSCREEN
cel mai urat desen pe piele din toata lumea a fost reparat. cum arata acum tatuajul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO