A fost supranumit "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Cum arata acum desenul

A fost supranumit cel mai urat tatuaj din toata lumea , pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Cum arata acum desenul
Data publicarii: 24 Ianuarie 2014
Data actualizare: 24 Ianuarie 2014
Imaginea de mai sus a tot circulat pe internet in ultimii cinci ani, alaturi de descrierea deloc magulitoare “cel mai urat tatuaj din lume”.

Povestea desenului este urmatoarea: un barbat a vrut sa-i aduca un ultim omagiu sotiei sale iubite, care s-a stins din viata la putin timp dupa nunta lor.

Asa ca a mers la un salon local cu fotografia regretatei sale sotii  pentru a-si tatua chipul ei, dar a plecat de acolo purtand pe brat acel desen ingrozitor.

Multi ani au trecut pana cand  barbatul s-a hotarat sa incerce imposibilul si sa repare tatuajul. “Nu mi-a venit sa cred cand tipul respectiv a intrat in salon si mi-a aratat desenul. Efectiv mi-a cazut fata”, povesteste un artist din Ohio, pe nume Scott Versago, cel care a avut misiunea de a reface tatuajul. 

Am fost atat de impresionat, incat i-am refacut lucrarea pe gratis. Acum el este impacat si multumit, iar eu am o poveste uimitoare de adaugat la portofoliu”, a declarat artistul, citat de huffingtonpost.com.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!