Cel mai vesel cântec dintr-o producție Disney. Piesa care a primit cele mai multe voturi din partea publicului

Cel mai vesel cântec dintr-o producție Disney. Piesa care a primit cele mai multe voturi din partea publicului
Sursa FOTO: YouTube
Autor: Redactia
Data publicarii: 25 August 2020
Data actualizare: 25 August 2020
Peste 11 000 de britanici au fost invitați să aleagă o piesă din celebrele producții Disney care le transmite un vibe bun și îi binedispune. Rondajul a fost realizat de Radio Times, iar rezulatul său este unul surprinzător. 
  • Sursa FOTO: YouTube

Cea mai cunoscută melodie de pe coloana sonoră a producției "Cartea Junglei", "The Bare Necessities", s-a aflat în topul preferințelor celor care și-au exprimat opțiunea. 

Melodia interpretată de simpaticul pesonaj Balloo în duet cu Mowgli, protagonistul filmului animat lansat în anul 1967, a fost desemnată cea mai veselă piesă inclusă în cele mai îndrăgite animații Disney. 

Piesa "The Bare Necessities" a fost interpretată de-a lungul timpului de artiști de renume internațional, printre care se numără Louis Armstrong, Tony Bennett și Julie Andrews.


Procentul în care publicul a votat "The Bare Necessities" drept cea mai veselă piesă Disney a fost de 40%. "Got A Friend In Me" din "Toy Story" și Hakuna Matata din "The Lion King" s-au aflat pe poziția a doua a clasamentului, ambele compoziții muzicale obținând un procent de 25%.Vezi și: Ce așteptări are Emilian Oprea de la noul sezon din VLAD?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!