Cele mai bune filme se vad la PROTV. Duminica, de la 20:30, vezi productia "Jaful perfect"

08 Ianuarie 2016, 11:56

Citeste mai mult despre: filme, ProTV, weekend,
Filmele bune se vad in weekend la PROTV! De la 20:30! 

Sambata - Las Fierbinti - "Visul"

Regia: Constantin Popescu
Cu: Oana Pellea, Maia Morgenstern, Ileana Stana Ionescu, Horatiu Malaele, Ion Besoiu si Loredana
Gen: Comedie

Sambata te bucuri de un episod special plin de invitati cu greutate, povesti deosebite si umorul specific cu care productia si-a cucerit milioane de fani.

Imaginatia nu va cunoaste limite in lumea fantastica ce ia nastere in visul primarului, astfel ca acesta va deveni, pret de o ora si jumatate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) si Robi (Leonid Doni) va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara. Revoltati, satenii isi gasesc speranta in Celentano (Adrian Văncică), cel care devine un adevarat erou eliberator fierbintean. Cu decoruri speciale, costume impresionante si machiaje pe masura, personajele din “Las Fierbinti” capata o alta dimensiune in visul primarului Vasile, astfel ca episodul special in versuri va fi o intalnire cu adevarat speciala pentru telespectatorii ProTV. 


Duminica - Jaful Perfect

Regia: Louis Leterrier
Cu: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan  Freeman, Michael Caine, Michael Kelly
Gen: Actiune 

Membrii unei faimoase echipe de iluzionisti din lume, The Four Horsemen,  jefuiesc afaceristi corupti in timpul reprezentantiilor si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Henley Reeves (Isla Fisher) si Jack Wilder (Dave Franco) sunt ajutati de dispozitive de ultima generatie in comiterea jafurilor. Urmariti de catre echipa lui Dylan (Mark Ruffalo), agent FBI, si Alma Dray (Melanie Laurent), Interpol, cei patru se joaca de-a soarecele si pisica cu autoritatile federale si reusesc sa ramana mereu cu un pas inaintea acestora. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO