Filme de weekend: Diseara, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", de la 20:30

Citeste mai mult despre: filme, weekend,
Data: 13 August 2016
Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV!

Sambata, "Codul lui Da Vinci", de la 20:30

Regia: Ron Howard

Cu: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen

Gen film: Drama

Faimosul semiolog Profesorul Robert Langdon (Tom Hanks) este chemat intr-o noapte la Muzeul Luvru unde un custode a fost ucis, lasand in urma sa o urma misterioasa plina de simboluri si indicii.

Fiind in joc propria sa supravietuire, Langdon, ajutat de agenta de politie criptolog de profesie Sophie Neveu (Audrey Tautou), descopera o serie de secrete extraordinare care sunt ascunse in operele lui Leonard da Vinci, toate conducand la o societate dedicata pazirii unui secret stravechi, ramas ascuns timp de 2000 de ani.

Cei doi pornesc intr-o cursa prin Paris, Londra si Scotia, adunand indicii in timp ce incearca cu disperare sa sparga codul si sa descopere secretele care vor zgudui chiar temelia omenirii.

Duminica, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", de la 20:30

Regia: Michael Bay

Cu: Bruce Willis

Gen film: Actiune

Un asteroid de marimea statului Texas se indreapta spre Pamant cu viteza de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singura solutie pentru a impiedica Apocalipsa: sa trimita in spatiu un echipaj care sa distruga respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauti, nici de militari, ci din Harry S. Stamper si echipa lui de tacaniti, cei mai buni, cei mai duri, expertii in forari petroliere. Dupa o prea scurta perioada de pregatire in ale astonauticii, echipajul se imbarca pentru marea calatorie, in care conditiile imposibile si neprevazutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvata chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt multi care si-ar da viata pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivatie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.

FULLSCREEN
Cele mai bune filme sunt in weekend la Pro TV: sambata, "Codul lui Da Vinci", duminica "Armageddon - Sfarsitul lumii?", de la 20:30
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO