Cele mai bune filme sunt in weekend la PROTV, de la 20:00: Sambata - "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" si Duminica - "Non-Stop"

Cele mai bune filme sunt in weekend la PROTV, de la 20:00: Sambata - Hobbitul: Dezolarea lui Smaug si Duminica - Non-Stop
Citeste mai mult despre: filme, ProTV,
Data publicarii: 09 Aprilie 2016
Data actualizare: 09 Aprilie 2016
Cele mai bune filme se vad la PROTV de la ora 20:00!

Sambata - "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug"

Regia: Peter Jackson
Gen: Aventura
Cu: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage


Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman) pe parcursul calatoriei alaturi de vrajitorul Gandalf (Ian McKellen) si cei 13 pitici, condusi de Thorin Oakenshield (Richard Armitage), in misiunea lor de a pune din nou stapanire pe Regatul Pierdut, Erebor.

Bilbo si ai sai companioni trebuie sa infrunte multe pericole, sa parcurga teritorii ostile si sa tina piept, in final, infricosatorului si vicleanului dragon Smaug, interpretat, prin intermediul motion-capture, de Benedict Cumberbatch.


Duminica - "Non-Stop"

Regia: Jaume Collet-Serra
Gen: Actiune, Thriller
Cu: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy 


La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfideaza pericolul si intra din nou in actiune, in Non-Stop, un thriller plin de suspans si situatii la limita imposibilului.

In timpul unui zbor transatlantic New York - Londra, ofiterul de zbor Bill Marks (Neeson) primeste mai multe mesaje criptate prin care este instruit sa convinga linia aeriana sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont secret. In caz contrar, un pasager din avion va fi omorat la fiecare 20 de minute.

Cu un spatiu de desfasurare limitat, un inamic necunoscut si multe dovezi care il incrimineaza, Marks trebuie sa salveze atat pasagerii din avion, cat si propria reputatie.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies